Azt kell nyújtani, amit a Derby ellen

Louis van Gaal hiszi, a Stoke City elleni, holnapi bajnokin a Derby County elleni FA-kupa összecsapáson mutatott teljesítményhez hasonlóra lehet szüksége a Unitednek ahhoz, hogy bebiztosítsa magának a három pontot.


A pénteki siker tökéletes elõfutára volt a keddi, nagyon nehéznek ígérkezõ összecsapásnak, melyben Mark Hughes Stoke-ja lesz az ellenfél.

 

"Remélem, ugyanazt a teljesítményt tudjuk nyújtani majd, mint a Derby ellen" - mondta Van Gaal a meccs elõtti sajtótájékoztatóján.

 

"A Stoke City az a csapat, mely minden klubnak komoly gondokat tud okozni. Láttam õket a Liverpool ellen és azt gondoltam, nagyon jók voltak - megérdemelték, hogy továbbmenjenek. Azt kell mondjam, tetszik az, ahogy a Stoke játszik."

 

A Fazekasok csak büntetõkkel maradtak alul a Liverpool elleni Ligakupa elõdöntõben, majd kiestek az FA-kupából is, ahonnan a Crystal Palace búcsúztatta õket egy nappal a United továbbjutása után.

 

"A szurkolóink fantasztikusan buzdítottak minket. Sokkal inkább hallottam a Manchester United drukkereit, mint a Derby County szurkolóit. De fontos, hogy ismét, a Stoke ellen is a játékosok mögé álljanak."

 

 

A Derby elleni siker mellett egy másik pozitívuma is volt a péntek estének: visszatért az elsõ csapatba Michael Carrick. A középpályás majd egy hónapig volt az oldalvonalon kívül sérülése miatt, de már egyre közelebb áll ahhoz, hogy visszatérhessen a kezdõbe.

 

"Csak húsz percet tudott játszani a Derby ellen, én pedig meg akartam adni neki ezt a húsz percet, mert szükségünk van arra, hogy rendszeresen szerepeljen. Nagyon jól végezte a dolgát, nem panaszkodom."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!