Blind: Jobbak voltunk, mint a Chelsea

Daley Blind inkább csalódott, mint lelkes volt azt követõen, hogy a Manchester United idegenben 1-1-es döntetlent ért el a bajnoki címvédõ Chelsea otthonában vasárnap.


Louis van Gaal legénysége hosszú periódusokon keresztül dominálni tudott a Stamford Bridge-n, Jesse Lingard góljának köszönhetõen pedig vezettek is, egészen a mérkõzés hosszabbításáig, amikor Diego Costa drámai módon ki tudott egyenlíteni, és így otthon tartott egy pontot a londoni Kékeknek.

 

"Természetesen csalódottak vagyunk" - kezdte a holland bekk a MUTV-nek.

 

"Ha egy olyan mérkõzést játszol, mint amilyet nekünk sikerült, akkor ott a végén neked kell örülnöd. Nehéz dolgunk volt a végén, ezt tudtuk elõre, hogy így lesz. Összességében szerintem jobban játszottunk, mi voltunk a jobb csapat, és megérdemeltük volna a három pontot. De nem tagadhatjuk, hogy nekik is volt néhány helyzetük a végén. Az utolsó negyedórában õk voltak a jobbak, de összességében mi voltunk azok."

 

"Behoztak egy plusz csatárt, és a védõik is elõre húzódtak. Rengetegen kezdtünk fáradni, aminek eredményeként sok szabadrúgást adományoztunk az ellenfélnek. Úgyhogy nehéz volt. De védtük a területünket, David [De Gea] nagyszerû formában volt, és bemutatott néhány nagyszerû védést, ami nagy önbizalmat adna bármely védelemnek. Épp ezért nagyon sajnálatos, ami az utolsó pillanatokban történt."

 

"Szerintem a játékunk okán joggal lehetünk pozitívak, de most a csalódottság mindent felülír. Jól játszottunk, majd meglátjuk, mit hoz a következõ hét, de persze ott van a fejekben, hogy jól teljesítettünk. De ahogy mondtam az elõbb is, most a csalódottság az úr mindenkinél."

 

 

Blind azt is elárulta, nagy örömére szolgált, hogy láthatta egyik jó barátját, Jesse Lingardot gólt szerezni, ráadásul egy pazar fordulás után szerzett találata már a negyedik volt számára a szezonban, bár még amikor errõl beszélt, akkor se tudta leplezni csalódottságát a döntetlent illetõen.

 

"Fantasztikus gól volt, nagyon örültem neki" - tette hozzá.

 

"De szerintem türelmesebbnek kell lennünk azt illetõen, miként hozzuk le a mérkõzéseket, és biztosra kellene mennünk, hogy sikerült megtartanunk a gyõzelmet."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!