Midtjylland 2-1 Manchester United

Egy újabb, kritikán aluli teljesítmény, újabb égés egy akaratban sokkal erõsebb csapat ellen.


Rosszul indult a ma este a Vörös Ördögök számára, ugyanis David de Gea a bemelegítés során megsérült, így nem léphetett pályára, helyette Sergio Romero állt a kapuba.

 

Lassan csörgedezett medrében a találkozó, az elsõ félórában leginkább csak szögletekbõl láthattunk némi veszélyt. A hazai kapu elõtt Juan Mata lövése okozott gondot, majd Chris Smalling fejesei emeltek kicsit a dánok vérnyomásán, míg a másik oldalon Hansen fejesét szinte a gólvonalon mentette Romero.

 

A 31. percben Daley Blind beadását Anthony Martial fejelte le a földre, Matát azonban megelõzte Andersen kapus. Öt perccel késõbb Memphis próbálkozott szabadrúgásból, Andersen ekkor is a helyén volt.

 

Még abban a percben gyors kontrát vezettek a dánok, Kadlec már csak Romeróval nézett farkasszemet, de a United kapusa túljárt ellenfele eszén, lábbal elképesztõen nagy helyzetet fogott meg.

 

Ami kimaradt az egyik oldalon, bement a másikon. Jesse Lingard beadását Depay elõbb sután találta el, de végül sikerült kapuba kotornia a játékszert, a 37. percben vezetéshez juttatva a Manchester Unitedet.

 

 

Sajnos nem tartott sokáig a vendégek vezetése, még a szünet elõtt Sisto cselezgetett, Herrerát lerázta magáról, 17 méterrõl tüzelt, a lövése megpattant Smallingon, így már Romero sem tudott menteni, 1-1.

 

Nem mondhatni, hogy érdemtelen volt a hazaiak gólja, hiszen a United semmivel sem tett többet a gólokért, mint ellenfele.

 

Fordulás után elõször Lingard próbálkozott, de nem talált kaput, majd nem sokkal késõbb Sisto löketét fogta Romero.

 

Az 56. percben nagy lehetõséghez jutott a United; Herrera ívelését Lingard lõtte el azonnal, a labda azonban a felsõlécrõl kifelé pattant.

 

A 60. perc környékétõl kezdve egyre veszélyesebbé váltak a hazaiak, a csereként beállt Onuachu kiváló fejesét sokan már bent látták, ám Romeró óriásit védett ezúttal is.

 

A 68. percben Sisto tekert kapu mellé, majd szûk tíz perc múlva ismét Onuachu veszélyeztetett, ezúttal sikeresen. A csatár a vendégek tizenhatosa elõtt kevergetett, majd 20 méterrõl nagyon pontos lövéssel kilõtte a jobb alsót, megfordítva a meccset.

 

A bekapott gól után sem tudott felpörögni a vendégcsapat és talán ez az egyik legnagyobb probléma a jelenlegi Unitedben. Talán a visszavágóban bíztak, talán csak ennyi van ebben a gárdában, talán "csak" edzõváltáson jár már a játékosok esze...

 

Újabb csalódás érte a manchesteri szurkolókat, amit nem érdemeltek ki, mert sokan a méregdrága, 71 fontos jegyet is kifizették azért, hogy láthassák kedvenceiket.

 


Európa-Liga, Legjobb 32 között
Midtjylland 2-1 Manchester United
MCH Arena

 

Vezette: A. Soares Dias (Por)

 

Midtjylland: Andersen, K. Hansen, Bodurov, Romer, Novak, Sparv, Olsson, Sisto, Hassan(Urena 67.), Pusic(Onuachu 60.), V. Kadlec(Royer 86.)
Nem használt cserék: Dahlin, Banggaard, Bach Bak, Duelund

 

United: Romero - Love, Smalling, McNair, Blind - Herrera(Schneiderlin 72.), Carrick - Lingard, Mata(Pereira 78.), Memphis - Martial
Nem használt cserék: Poole, Weir, Keane, Riley

 

Gólszerzõ: Sisto 44', Onuachu 77' illetve Depay 37'

 

Sárga lap: Love, Lingard, Smalling

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!