Smalling frusztrált a kudarc miatt

Chris Smalling, a Manchester United védõje felhívta csapattársai figyelmét arra, hogy a Midtjylland elleni vereségre azonnal csattanós választ kell adniuk.


Miután Memphis Depay még vezetéshez juttatta a Vörös Ördögöket Dániában, a hazaiak Pione Sisto és Paul Onuachu góljaival meg tudták fordítani a mérkõzést és 2-1-es állással utazhatnak majd jövõ héten az Old Traffordra.

 

Smalling a találkozót követõen elmondta, hogy a United teljesítménye nem volt elég jó, majd gyorsan hozzátette, hogy a kiutazott szurkolók sokkal jobb játékot érdemelnek majd a visszavágón.

 

"Nem elfogadható az ilyen teljesítmény" - mondta az MUTV-nek a 26 éves védõ. "El kell kezdenünk megjutalmazni ezeket a szurkolókat, akik ide is elkísértek minket és nagy buzdítást adtak egész meccsen. Mindannyian tudjuk, hogy ez nem volt elég."

 

"Nem segít, ha szünet elõtt gólt kapsz, nem is nagyon tudtuk kezelni ezt és azt hiszem, sok párharcot és második passzt elbuktunk. Pedig az olyan találkozókon, amikor egy kisebb csapat ellen játszol, ezeket meg kell nyerned! Úgy gondolom, csak magunkat hibáztathatjuk."

 

 

A Vörös Ördögök rossz hírt kaptak közvetlenül a mérkõzés elõtt, hiszen a bemelegítésnél megsérült David de Gea, ám Chris szerint a meccset nélküle is be kellett volna húzniuk.

 

"Nyilvánvalóan a tervünkben fõ hangsúllyal bír, de nem foghatjuk a sérülésére, vagy a korábbi sérülésekre a ma esti teljesítményünket."

 

"Láttuk, hogy a Midtjylland nagyon nyomott, nagyon keményen dolgoztak, amivel mi nem tudtuk felvenni a harcot. A második félidõben nem volt bennünk agresszivitás, aminek végül megfizettük az árát."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!