United mesterhármasban reménykedik Pereira

A Manchester United középpályása, Andreas Pereira boldog, hogy részt vehetett a hétfõi, Shrewsbury Town elleni gyõzelemben, de úgy gondolja, hogy most az elõttük álló mérkõzésekre kell koncentrálni.


A brazil U20-as válogatott játékos az utolsó 25 percre lépett pályára, miután Chris Smalling, Juan Mata és Jesse Lingard góljaival kialakult a 3-0-s végeredmény és biztossá vált a csapat továbbjutása.


A United az FC Midtjylland és az Arsenal elleni hazai találkozókkal zárja le a mozgalmasra sikerült hónapot, így Pereira szerint még nem jött el az ideje a Shrewsbury legyõzésével kiharcolt West Ham elleni negyeddöntõn való gondolkodásnak.


"Nagyon boldog vagyok, hogy továbbjutottunk, csapatszinten jól teljesítettünk és szép gólokat szereztünk, szóval ez egy jó eredmény számunkra" - értékelt Pereira a ManUtd.com-nak.



"Ez az eredmény az önbizalmunknak is kellett. Azután, hogy múlt héten vereséget szenvedtünk a Midtjylland ellen, ez segíteni fog, hogy összeszedjük magunkat. Szükségünk volt egy jó teljesítményre és ez sikerült is hétfõ este."


"Természetesen jó érzés, hogy egy mérkõzésre vagyunk a Wembley-tõl [az FA-kupa elõdöntõtõl]. Remélhetõleg minél tovább jutunk és meg is nyerjük a kiírást. Elhódítani a kupát nem csak nekem, hanem a csapatnak és a szurkolóknak is fontos lenne."


"Úgy gondolom, hogy meg kell nyugodnunk, hiszen továbbra is kemény hetünk van egy Midtjylland és egy Arsenal elleni találkozóval. Most a Midtjylland elleni összecsapásra kell koncentrálnunk. Ez egy fontos hét számunkra és remélhetõleg vasárnap zsinórban három gyõzelmet tudhatunk a hátunk mögött."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!