Beharangozó: Manchester United - FC Midtjylland

Nem lesz könnyû dolga a dán csapat ellen a Unitednek, amennyiben szeretnék kiharcolni a továbbjutást az Európa-ligában az este folyamán.


A múlt heti vereséget követõen fel van adva a lecke a Vörös Ördögök számára, amennyiben szeretnék elkerülni a kiesést az Európa-ligából. Bár az Old Traffordon lép pályára Louis van Gaal csapata a dán csapat részérõl biztosra vehetjük, hogy a megszerzett elõnyt megpróbálják majd foggal-körömmel megtartani.

 

A United dolgát tovább nehezítheti, hogy a sérültek száma nem akar fogyatkozni. Bár a tegnapi sajtótájékoztatón a holland menedzser úgy nyilatkozott, hogy Rojo már visszatérhet, de csupán 20 percnyi játékidõt jósolt az argentin bekk számára. Cameron Borthwick-Jackson sem áll a menedzser rendelkezésére a többi sérült mellett és egyelõre nem tisztázott okok miatt Smalling tegnap nem edzett a csapattal. Adnan Januzaj pedig a Dortmund színeiben már szerepelt az idei Európa-liga kiírásában, így õ sem bevethetõ az esti mérkõzésen, valamint David de Gea sincs még játékra alkalmas állapotban.

 

A sok hiányzó a fiatal Marcus Rashfordnak kedvezhet, aki így bekerülhet a keretbe, hiszen sem Wayne Rooney, sem Will Keane nincs bevetésre alkalmas állapotban. A csatár posztra így Martial, esetleg Memphis Depay lehet a befutó.

 

A United hiányzói: Keane, Lingard, Borhwick-Jackson, Shaw, De Gea, Rooney, Young, Valencia, Jones, Darmian, Fellaini, Januzaj, Schweinsteiger

 

Érdekességek:

  • A dán csapat 2015.12.10. óta egy héttel ezelõtt játszott utóljára tétémérkõzést, melyen a Unitedet gyõzték le 2-1 arányban, hazai pályán.
  • A Midtjylland csapata utolsó 7 idegenbeli mérkõzésén nem tudott gyõzni. (5 vereség és 2 döntetlen)
  • A Mancehster United utóljára 2016.02.02-án lépett pályára hazai közönsége elõtt, akkor a Stoke City csapatát tudták 3-0 arányban legyõzni.

 

A két csapat formája legutóbbi öt mérkõzése alapján:

United: Gy, D, V, V, Gy

Midtjylland: D, V, D, Gy, Gy

 

A United legjobb góllövõi, akik bevethetõk a mérkõzésen:

  • Martial: 10 gól
  • Mata: 7 gól
  • Depay: 6 gól
  • Herrera: 3 gól
  • Blind: 2 gól

 

A United várható kezdõcsapata:

Romero, Blind, Love, Carrick (c), McNair, Schneiderlin, Herrera, Pereira, Mata, Depay, Martial

 

Európa-liga

Manchester United - FC Midjylland

Old Trafford, 2016.02.25. 21:05

 

Fanatics tipp: 3-0

 

A mérkõzést élõben követhetitek a Fanatics TV streamjein.


manutdfanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!