Giggs a United legnagyobbja

Hat hetes szavazás lezárultával a szurkolók Ryan Giggsnek adták a koronát, õ lett minden idõk legnagyobb játékosa.


A klub hivatalos magazinja, az Inside United valamint a manutd.com közös szavazásán több ezer szavazatot követõen Ryan Giggset választották minden idõk legnagyobb Vörös Ördögének.

Giggs - többszörösen kitüntetett játékos és a legtöbbször pályára lépõ is - újabb elismerése jelzi, a United idõs és fiatal szurkolói körében is hatalmas megbecsülésnek örvend.

Második helyen Eric Cantona végzett, megelõzve George Bestet.

A walesi szélsõ mikor megtudta gyõzelmét, ezt nyilatkozta: "Nagyon meglepett. Hogy õszinte legyek, nem tudtam elhinni, különösen ha megnézzük a listát, milyen játékosok szerepelnek ott."

A közvélemény-kutatást az Inside United indította el decemberben és január közepéig lehetett szavazni. Az olvasókat arra kérték, jelöljenek meg egy elsõ, második és harmadik helyezettet, szavazatukat pedig küldjék el az Inside Unitedon, manutd.com-on vagy a United facebook oldalán keresztül.

Az Inside United Giggset a márciusi számukban fogja megjelentetni, mely február 2-án kerül ki. Csakúgy, mint a top 10 többi tagjával, Ryant is exkluzív interjú keretein belül kérdezték, aki beszélt arról a kiváltságról, amit a United mezének viselése jelent, a gyõzelem becsületérõl és a United örökségrõl.

Giggs január 22-én, a Birmingham elleni mérkõzés elõtt mutatta be a díjat Sir Alex Ferguson társaságában.

A mai napon a manutd.com-ra látogatók elolvashatják Ferguson nyilatkozatát, vajon miért nincs a top 10-ben Denis Law és Duncan Edwards (11. és 13. helyen végztek), valamint egy különleges videüt ia láthatnak a gyõztesrõl és természetesen egy aktuális háttérképet is letölthetnek az olvasók!

A szavazás elsõ 10 helyezettje:

 

1. Ryan Giggs
2. Eric Cantona
3. George Best
4. Sir Bobby Charlton
5. Cristiano Ronaldo
6. Paul Scholes
7. David Beckham
8. Roy Keane
9. Peter Schmeichel
10. Wayne Rooney



 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!