Mata blogja: Fényes jövõ áll Rashford elõtt

A Manchester United támadója, Juan Mata minden hétfõn megosztja tapasztalatait mind a pályáról, mind pedig azon kívülrõl. Ezen a héten a spanyol feleleveníti a Vörös Ördögök egymást követõ három gyõzelmét a Shrewbury, a Midtjylland és az Arsenal ellen.


Üdv Mindenkinek!

 

Az Old Trafford megérdemelt egy olyan hetet, mint amilyen ez volt. Javulnunk kellett annak érdekében, hogy megnyerjük ezt a három mérkõzést, és sikerült is. Annak ellenére, hogy az utóbbi idõben ilyen sok sérülttel kell megküzdenie a csapatnak.

 

Talán a hét leginkább figyelemreméltó pillanata, az Old Traffordon aratott gyõzelem az Arsenal felett. Az elsõ dolog, amit meg kell említenem, az a stadionban uralkodó légkör. Egyszerûen csodálatos volt. Úgy gondolom a szurkolók velünk együtt átélték, mennyire is volt fontos ez a mérkõzés.

 

Együtt erõsebbek vagyunk, és a támogatásotok erõt adott nekünk az utolsó percekben is, hogy itthon tartsuk mind a három pontot. Lüktetõ meccs volt, számos góllal fûszerezve. Röviden, ez egy nagyszerû mérkõzés volt azoknak, akik szeretik a focit. Mindenki részt akar venni egy ilyen mérkõzésen, mint ez. Elejétõl a végéig tele feszültséggel egy nagy rivális ellen. Mert az efajta meccsek miatt imádom ennyire a futballt.

 

 

Kiválóan teljesített a csapat, és ilyenkor nem igazságos csak egy játékost kiemelni, de természetesen mindannyian rendkívül boldogok vagyunk Marcus Rashford miatt. Még csak néhány percet játszott a felnõtt csapatban, és máris nagyon fontos találatokat szerzett. Ezzel megmutatta a potenciált, ami benne rejlik, és tudtunkra adta, hogy milyen fényes jövõ áll elõtte. Biztos vagyok benne, hogy így is lesz. Mindemellett, a klub hagyományában fontos szerepet játszik az Akadémia, mely az olyan pillanatokkal teszi büszkévé a szurkolókat, mint ami Marcus-szal és a többi itt nevelkedõ csapattársával történt az utóbbi idõben. Láthatják, hogy kifizetõdõ a fiatalokra építeni.

 

Mégsincs itt az idõ az ünneplésre. Mostantól csak a Watford elleni mérkõzésre kell készülnünk. Ezt a jó teljesítményt szeretnénk megtartani, és továbbra is gyõzelmeket akarunk szerezni, hogy egy jó szezon hajrát tudjunk magunk mögött. Most szerdán meg is tesszük a következõ lépést.

 

Legyen szép hetetek!

 

Pacsi, Juan


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!