Hárman a visszatérés küszöbén

Phil Jones, Antonio Valencia és Marouane Fellaini is közel áll ahhoz, hogy ismét pályára lépjen, ám Louis van Gaal elõször minden bizonnyal a United U21-es csapatába jelöli õket, nem pedig a West Brom elleni utazó keretbe.


Fellaini épp az Albion ellen szerezte elsõ manchesteri találatát [tavaly az Old Traffordon], Jones és Valencia pedig a védelemben jelenthetne erõsítést a menedzser számára.

 

"Visszatérnek játékosok, de rendszerint nem tudnak meccset játszani, mivel sokkal magasabb a játék ritmusa. Szóval többet kell edzenünk velük és hagyni, hogy pályára lépjenek a második csapatban" - nyilatkozta a holland az MUTV-nek. "Talán a körülmények miatt rizikót kellene vállanom, mint ahogy volt ez Marcos Rojo esetében, de ha nem kell, nem teszem meg."

 

"Sokan ott lehetnek a vasárnapi keretben, de amit már elmondtam - nem akarok kockáztatni. Valencia visszatér, Fellaini visszatér, Jones visszatér. Sokan visszatérnek, amit korábbi sajtótájékoztatón elmondtam."

 

 

Közben Ashley Young és Bastian Schweinsteiger játékára is számítani lehet ebben a hónapban, míg Will Keane hét eleji mûtétét követõen [ágyéksérülése volt] sokat javult.

 

"Willnek fantasztikus mûtétje volt, akárcsak Ashley Youngnak. Többé-kevésbé ugyanaz az operáció volt. Kedden tér majd vissza és remélem, nagyon gyorsan visszatér, mint ahogy Ashley is, aki márciusban már játszhat. Schweinsteiger a jövõ héten edzhet az elsõ csapattal."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!