Van Gaal véleménye a mai meccsrõl

Louis van Gaal frusztrált volt a West Brom elleni vereséget követõen. A SkySports-nak és az MUTV-nek adott interjúiból szemezgetett a klub hivatalos honlapja...


Az eredményrõl:
"Hatvan percet emberhátrányban játszottunk és azt hiszem, 14 nap alatt ez az ötödik mérkõzésünk volt. Így nagyon nehéz 11 ember ellen játszani. Azt hiszem, ezért kaptunk ki, hisz sok helyzetet nem hagytunk nekik, sem az elsõ, sem a második félidõben tíz emberrel játszva - többé-kevésbé az egyetlen helyzetükbõl szereztek egy gólt. Úgyhogy mit is mondhatnék? Nagyon nagy kár, hogy tíz emberrel kellett játszanunk 11 ellen."

 

Juan Mata kiállításáról:
"Az elsõ sárga nagy hülyeség volt, mert azt elõre lehet tudni, hogy lapot ér. De amikor már van egy sárgád, mindig figyelembe kell venni azt, mert egy másodikat kockáztatsz - ez nehéz dolog. A játékvezetõnek ismernie kell azt a személyt, aki szerelni próbál. Juan Mata soha nem akart az ellenfélnek ártani."

"Nem volt a legokosabb Mata szabálytalanságai közül. A játékvezetõ lefújhatja, de azt gondolom, Juan Mata személyiségével is tisztában kell lennie. Pályafutása elsõ kiállítása volt ez, ha ismered Mata személyiségét, hihetetlennek tartod, hogy öt percen belül két sárga lapot kap."

 

 

Mata kiállítása utáni játékról:
"Nagyon szervezettek voltunk, csak egy helyzetük volt, abból gólt szereztek, nekünk meg volt például egy helyzetünk, amit Lingard hozott össze. De vereséget szenvedtünk, elbuktunk három pontot, pedig ezek olyan meccsek, amiket meg kell nyerned, ha bajnok, vagy dobogós akarsz lenni. Kikaptunk, ez pedig nem jó."

 

Az emberhátrány sokat kivett a csapatból?
"Ez kérdés a Liverpool elleni meccs elõtt; akik szintén 10 emberrel játszottak, hallottam róla. Hatvan percet játszottunk emberhátrányban, sok meccsünk volt  - két hét alatt öt - úgyhogy ez nem pozitív számunkra, de a Liverpool számára sem, hogy 10 emberrel kellett játszaniuk."

 

Bejuthat a top 4-be a United?
"Ez nagy csapás. Mindig van esélyed, de elõre megmondtam: az ilyen találkozókat meg kell nyerni ahhoz, különösen amikor csökkenteni akarod a hátrányodat azután, hogy sok meccset vesztettél elõtte."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!