Aukció egy nemes ügyért!

A ManUtdFanatics.hu is csatlakozott egy jótékonysági árveréshez, ahol Anthony Martial dedikált mezére is lehet licitálni.


Az egész országot megrázta a hír, amikor február 27-én, a Békéscsaba–DVSC-TVP nõi kézilabda mérkõzés után egy leszakadt kamionkerék miatt négy debreceni szurkoló szenvedett balesetet. Az elkerülhetetlen ütközés következtében, Bai Ádám, Bancsi Lajos Dániel és Szabó László életét vesztette, Pikó Tamás túlélte a balesetet, rá hosszú gyógykezelés és rehabilitáció vár.

 


Bereczky Attila, a DVSC-TVP nõi kézilabda csapatának sajtófõnöke elmondta, a tragédia minden képzeletet felülmúló összefogást eredményezett a magyar sportéletben. 

 

„Elsõként az MVM-Veszprém kézilabdázói ajánlottak fel árverésre egy dedikált mezt, majd néhány nap alatt majd félszáz ereklye gyûlt össze. Ezek közül a Manchester United hívei számára a legértékesebb Anthony Martial dedikált meze, amelyet Berettyán Péter FIFA kerettag játékvezetõ asszisztens ajánlott fel. Péter a Manchester United–Wolfsburg BL-csoportmeccsen mûködött közre, ezután kapta a francia válogatott játékostól a dedikált mezt. A teljes befolyt összeget a balesetben elhunyt szurkolóink családjának, illetve a balesetben megsérült Pikó Tamás gyógykezelésére adjuk át” – taglalta a Nemzeti Sport szakírója portálunknak. 

 


Tudtunkra adta, a csodálatos összefogás eredménye 44 sportrelikvia, ezekre lehet ajánlatot tenni a http://www.topaukcio.hu/jotekonysagi-mezarveres/ oldalon. Rendszeres tájékoztatás a licitálásról a DVSC Kézilabda facebook oldalán.

Amennyiben van olyan tag, aki csupán támogatni szeretné az érintetteket, arra is van lehetõség. 

 

KEDVEZMÉNYEZETT: Kocsordi Zsolt
SZÁMLASZÁM: 11773384-02176394 
MEGJEGYZÉS: ADOMÁNY
 

Nagyon fontos, hogy aki utal, a megjegyzés részbe feltétlenül írja be: ADOMÁNY.

 

 

A ManUtdFanatics.hu arra kéri az olvasóit, amennyiben lehetõségükben áll, fogjunk össze közösen újra egy jó ügyért! 

 


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!