Butt: A United-varázs bármikor jöhet

Nicky Butt hiszi, hogy a Manchester United képes lesz kiütni a Liverpoolt az Európa-ligából.


A Gulf Oil International és a klub között létrejött partneri együttmûködés bejelentésekor Butt - aki az akadémia frissen kinevezett vezetõje - elmondta, azt várja, hogy varázslat történik az Old Traffordon, ami valami különlegeset jelent majd a Vörös Ördögök számára és sikerül továbbjutni a Liverpoolban elszenvedett 0-2 után.

 

A klub hivatalos fogadási partnere - a marathonbet - a Mersey-parti alakulatot tartja esélyesebbnek, a Liverpool továbbjutására 1/8-as, míg Louis van Gaal csapatának negyeddöntõbe jutásának 29/5-ös esélyt adtak.

 

Mindazonáltal Butt reméli, hogy a United elsõ csapata a Liverpool ellen, valamint a Manchester City ellen is pozitív eredménnyel zár majd.

 

"Két olyan mérkõzésrõl beszélünk, amelyeket játékosként mindig is figyeltem" - mondta Butt a ManUtd.com-nak. "Amikor nyaralni voltam és kijött a bajnoki sorsolás, ezeket a találkozókat néztem meg elõször. Ezeket várom, két hatalmas meccs a szezon igen fontos szakaszában."

 

"Lássuk, mit hoznak. Az elsõ, a Liverpool elleni nagyon nehéz feladat lesz, kétgólos elõnyben vannak, de hazai pálya elõnye nálunk lesz és az Old Traffordon egy esti mérkõzésen bármikor jöhet a United varázslata."

 

 

Ryan Giggs is meggyõzte a mostani játékosokat arról, hogy élvezzék ezt a döntõ hetet és álljanak készen a kettõs kihívásra.

 

"Ha nyerünk [vasárnap], akkor nagyon nagy esélyünk lesz arra, hogy elérjük a top 4-et" - nyilatkozta Giggs a BBC Radio Manchesternek. "Ha nem nyerünk, akkor nagyon nehéz lesz."

 

"Ismét egy kihívás. A szomszédokkkal, a helyi riválisokkal csatázol. Jó csapatod van, próbálsz nyerni és feljebb lépni."

 

"Amikor játszottam, ilyen hetet vártam. Két csodás meccset - hazai pályán a Liverpool ellen, majd idegenben a City ellen. Ragyogó hét elé nézünk."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!