Wayne félúton

Wayne Rooney megerõsítette helyzetét az Aston Villa elleni találkozóval, hogy elérjen a szezon során 10 gólig, amit Sir Alex remél tõle.


Sir Alex megerõsítette, a tegnap esti mérkõzésen nem az volt a cél elsõsorban, hogy Rooney visszanyerje góllövõ formáját. A mérkõzés elõtt 18 találkozón 3 gólt szerzõ játékos azonban immár ötnél jár, és a menedzsere szerint amennyiben egészségi állapota nem szól közbe, úgy a hátralévõ négy hónapban képes lehet Rooney, hogy megduplázza ezt a számot.

"Néhány kritikusa szerint góllövésben nagyon le van maradva idén" - kezdte Ferguson a United Review-nek.

 


"Valóban nagyon le van maradva a tavalyi teljesítményéhez képest, de nem aggódom. A támadók kapcsolata a fontos és a két csatárunk közti kombináció sokat javult tavalyhoz képest. Elõzõ évben Rooney volt az, aki Dimitar munkájának gyümölcsét aratta, de ebben az évben Berbatov az, aki az utolsó érintéseket élvezheti ki."

Sir Alex úgy véli, a jobban összeszokott Berbatov-Rooney kettõs kezd hasonlítani a triplázás évében szereplõ, ünnepelt csatár kettõshöz.

"Ha képesek vagyunk a szezont úgy zárni, hogy Berbatov szerzett 30 gólt, Rooney pedig tizet - ez az a cél, amit kigondoltam - minden okom meg lesz, hogy boldog legyek. Ez az, amit sikeres csatár párosnak nevezek, emlékeztetve Andy Cole és Dwight Yorke párosunkra, és tudod mit nyertünk, mikor igazán elemükben voltak."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!