Korábbi United játékosok tisztelegnek Neville elõtt

A United múltbeli nagy játékosai tisztelettel adóznak Gary Neville elõtt visszavonulása alkalmából.


Lou Macari és Arthur Albiston beszélt a manutd.com-nak a szerda kora este kapott hírek hallatán, míg Kevin Moran az MUTV "Live at the Red Cafe" mûsorának mondta el reakcióit.

Lou Macari (United középpályása 1973-1984 között)

"Kétségtelen, Gary Neville minden idõk egyik legnagyobb United játékosa, elsõ 10-20-ban mindenképp benne van."

"Amikor kifejezetten fontos mérkõzés közeledett, amik igazán sokat jelentettek és trófeák forogtak kockán, Gary mindig eltökélt, makacs volt és minden meg volt benne, amit szeretnél egy játékosban ahhoz, hogy támogassa csapattársait."

"Van, hogy azt mondom, nem elég Gary Neville-es a játékunk. Ilyenkor ha õ lenne, jobb lenne a játék. Sok fiatalabb játékos sokkal jobban járna, ha néznék az olyan játékosokat, mint Gary és hallgatnának rájuk, mert sokat tanulhatnának tõle, a helyes szokásait felvehetnék!"

"Gary Neville, Paul Scholes és Ryan Giggs egy haldokló fajta a futball világában. Nagyon szomorú látni, hogy az ilyen típusú személyiségek és minõségi játékosok távoznak a pályáról. Pault és Ryant is látni fogjuk hamarosan sajnos."

"Amikor nagy játékosok lépnek a múltba, mindig elgondolkodom, vajon lehet-e pótolni õket. Nem vagyok benne biztos, hogy az említett három srácot sikerülhet pótolni, és akkor még nem beszéltem a menedzserrõl. Nem érdekel, ki jön Sir Alex, Gary, Scholes vagy Ryan helyére, ugyanolyan szinten biztosan nem lesz képes senki pótolni õket."


Arthur Albiston (United védõje 1974-1988 között)

"Gary a legmagasabb szinten hagyta abba a játékot. Nem könnyû dolog ez, húsz évet játszol a Manchester Unitedben, miközben majdnem 36 éves lettél. Hatalmas karrier van mögötte."

"Nem hiszem, hogy sok ember látta elõre Gary visszavonulását. Most biztosan nem. Úgy gondoltam, talán a szezon végén visszavonulhat, csak azért, mert már nem játszott annyit ebben az idõszakban. De talán úgy érzi, már nem képes annyit nyújtani, ami a Manchester Unitednek kellene."

"Nagyon nehéz eldönteni, mikor vonulj vissza, de eljön a nap vége, mikor tudod, abba kell hagynod."

"Remélem mindenki rájön majd, mennyire szerencsések is voltunk, hogy láthattuk játszani. Gary volt az egyik legkövetkezetesebb játékos az angol bajnokságban sok-sok szezonon át. Több alkalommal azt mondta, tudja, nem õ a legtehetségesebb futballista, de úgy vélem alábecsülte magát. Több, mint 600 mérkõzést lejátszani a világ legnagyobb klubjában nem lehet úgy, hogy nem vagy a világ egyik legjobb játékosa."

"Ez egy szomorú nap és tudom, sok szurkoló nyugtalan most. Hogy más kluboknál is? Nem hiszem. Gary mindig nagy szívvel játszott és nem titkoltan imádja a Unitedet. Láthattad, mennyit jelentett Garynek amikor a klub trófeákat nyert. Nagyon fog hiányozni nekünk, biztos vagyok benne."


Kevin Moran (United védõje 1981-1985 között)

"Azt gondolom, az emberek a szezon végére várták Gary visszavonulását."

"Így tehát kicsit meglepõ, hogy most történt, de talán más tervei vannak. Amit mondhatok, Gary Neville egy csodálatos szolgája, csodálatos játékosa a Manchester Unitednek. A klub iránt hatalmas szeretettel érez és úgy gondolom ha a legendákról beszélünk, az õ neve mindig ott van köztük."

 


 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!