Friss hírek a Villa elleni meccs elõtt

Louis van Gaal az MUTV-nek elmondta, Ander Herrera játéka kérdéses a holnapi bajnoki szempontjából, miután az Upton Parkban sérülést szedett össze a hét közepén.


Wayne Rooney a West Ham elleni FA-kupa összecsapáson visszatért a csapatba, hiszen csereként pályán lehetett néhány percig és szombaton is a keretben lesz, mivel a menedzser mindenképp játékperceket szeretne adni csapatkapitányának.

 

Azonban Bastian Schweinsteiger valószínûleg már nem játszhat ebben a szezonban, de Luke Shaw tovább dolgozik visszatérésén és nagyszerûen teszi a dolgát, állította Van Gaal. Mivel a jövõ hét közepén a Crystal Palace elleni, korábban elmaradt bajnokit is pótolni fogja a csapat, a kezdõk mindenképp rotálva lesznek.

 

"Egyelõre nem tudom, mi a helyzet vele [Herrera], mert megsérült, és a gond az, hogy megint két nap alatt kellene rendbe jönnünk" - nyilatkozta Van Gaal. "Ez egy folyamatos probléma, mert sok meccset kell lejátszanod, ha több sorozatban is érdekelt vagy."

 

"Õ [Rooney] mindig játszani akar. Igen, azt hiszem kellenek a percek neki, de ez mindig a mérkõzéstõl függ. Elõre nem lehet mondani, hogy 20 percet adok neked, vagy ilyesmi; de ha lehetséges, be fogom tenni a csapatba, mert kell nekünk."

 

"Nem hiszem, hogy Schweinsteiger játszani fog a szezonban - a következõre lehet rendben. Esetleg az Európa-bajnokságra, de nem tudom megjósolni. Shaw már edz, de még csak gyógytornásszal és nem edzõvel. De nagyon jól halad."

 

 

A menedzsert arról is kérdezték, számít-e a teljes keretre a zsúfolt naptár miatt, mire így felelt: "Igen, igen, ezt kell tennem. A játékosoknak is jobb ez, de majd meglátjuk, hogy megteszem-e holnap, vagy a Palace ellen, esetleg az Everton elleni FA-kupa mérkõzésen, ahol a legerõsebb csapattal kell kiállni."

 

Az Aston Villa nagyon közel kerülhet a kieséshez (akár ki is eshet) még a holnapi találkozót megelõzõen, attól függõen, mi történik a Norwich-Sunderland összecsapáson. A Man City szombat kora este látogat a Chelsea otthonába, így a United akár egy pontra megközelítheti a Kékeket, akik a negyedikek jelenleg.

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!