Van Gaal a Villa elleni gyõzelemrõl

Louis van Gaal kizárólag az MUTV-nek nyilatkozott az Aston Villa elleni karcsú, 1-0-s sikert követõen...


A látottakról:
"Nem volt a legjobb teljesítményünk, ezt saját szemeddel láthattad. Túl lassan játszottunk és azért is nagyon nehéz volt a mérkõzés, mert nagyon védekezõ felállásban játszott az ellenfél. Ilyenkor pedig sokkal gyorsabban, gyorsabb labdákkal kell játszanod. Az elsõ félidõben elég lehetõséget kialakítottunk ahhoz, hogy kettõvel zárjuk le és akkor a Villa játékosai sokkal motiválatlanabbak lettek volna. De nem így lett - nem zártuk le a találkozót és a végén egyenlíthettek volna, ami nem jó."

 

Rashford okos góljáról:
"Nagyon jól mozgott, azt kell mondjam, ahogy szaladt a labda felé, majd irányt változtatott. Antonio Valencia nagyon jól meglátta ezt, õ pedig szép és fontos gólt szerzett."

 

 

Rooney teljesítményérõl:
"Fantasztikus volt az a passz [a gól elõtt]. Az elsõ félidõben jól játszott, de a másodikban látni lehetett, hogy elfáradt. Többször is eladta a labdákat egymás után, de ez logikus, ha két hónapig nem játszol és nem edzel. Nehéz a Premier League ritmusát felvenni."

 

A végén a Villa közel járt az egyenlítéshez:
"Memphis révén gólt szerezhettünk volna, amikor a kapus és a kapufa hárított. Sokkal korábban le kellett volna zárnunk a meccset. Lezárhattuk volna és akkor a Villa motivációja alacsonyabban lett volna, mint valaha. Eldöntheted a mérkõzést, de még volt bennük motiváltság és gólt is lõhettek volna."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!