Herrera készen áll a visszatérésre

Ander Herrera visszatérhet a Manchester United meccsnapi keretébe a holnapi, Crystal Palace elleni bajnokira, Louis van Gaal pedig megerõsítette, nincs újabb sérültjük az Aston Villa elleni gyõzelmet követõen.


Herrera kihagyta a szezon végén a másodosztályba kiesõ Villa elleni 1-0-s sikert a hétvégén, miután a West Ham United elleni FA-kupa továbbjutás alkalmával rúgást kapott, most viszont az Old Traffordon újra számíthatnak rá a Crystal Palace vendégszereplésekor.

 

Bastian Schweinsteiger, Adnan Januzaj és Luke Shaw továbbra sincsenek bevethetõ állapotban, bár utóbbi igen pozitív üzenetet hozott napvilágra szeptemberi kettõs lábtörését követõen a tegnapi napon.

 

"Nincsenek gondjaink a sérülésekkel, csak azokra a játékosokra nem számíthatok, akikre már régebb óta nem - Schweinsteiger, Januzaj és Shaw. Szerintem Herrera már visszatérhet" - kezdte Van Gaal a MUTV-nek.

 

Amikor arról kérdezték, a szombati, Everton elleni FA-kupa elõdöntõ hatással lesz-e csapata összeállítására holnap, a holland menedzser így felelt:

"Természetesen, de ez ugyanúgy elmondható minden mérkõzésre. Az ember tudja, mennyi mérkõzés vár még rájuk, emellett pedig azt is, hogy ha vannak olyan játékosai, akiknek pihenõre van szükségük, így erre figyelemmel kell lenni."

 

"Emiatt kell rotálni. A Premier League-ben jobban kell ezt alkalmaznom, mint bármely más bajnokságban, amelyben korábban dolgoztam, ennek oka pedig a Premier League magas iramában keresendõ."

 

Marcus Rashford szerezte a Vörös Ördögök gyõztesgólját a Villa ellen - 12. mérkõzésén már 7. gólját szerezve - mielõtt Anthony Martialt cserélték volna be a helyére. Van Gaal pedig arra számít, a 18 éves játékos vezetheti csapata támadásait a Sasok ellen is szerdán este.

 

 

"70 perc után lecseréltem, mert szerintem ezzel is tudtam neki egy kis pihenõt biztosítani" - tette hozzá.

 

"Másnap, és az azt követõ napon sem edzett."

 

"Szeretném frissen tartani, mert most nagyon nagy lendületet vett a gólszerzésben, ez pedig nem csak neki, de a csapatnak is nagyon fontos. Ezért nem rotálom õt."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!