Wenger: Neville intelligens és motivált volt

Gary Neville tegnapi bejelentését követõen - miszerint visszavonul a pályáról - Arsene Wenger is dícsérte a United legendáját.


A 35 éves jobboldali védõ 602 alkalommal szerepel a Unitedben és 85 alkalommal az angol válogatottban, szerdai bejelentését követõen többet nem kíván pályára lépni.

Neville része volt az Old Trafford-i arany generációnak, ahogy Ryan Giggs és Beckham is, rengeteg trófeát és érmet nyert a csapatával. Arsene Wenger szerint Neville nem tartozott a legtehetségesebb játékosok közé, de más képességeivel emelkedett ki.

"Hatalmas karrier és fantasztikus eredmények. Ez az, amit tett" - mondta a francia menedzser.

 


"Rendkívül tisztelem azért, amit tett, mert bár nem volt a legtehetségesebb játékos, de amit elért, azt a következetességével tette. Az õ rekordja az intelligenciája és a motivációja segítségével lett meg. Õ egy példája az olyan játékosoknak, akik talán nem annyira tehetségesek, mint Giggs vagy Beckham, mégis fantasztikus karriert ért el a motivációjának és intelligenciájának köszönhetõen. Nagy megbecsülést érdemel!"

"A legjobb angol jobboldali védõ volt, teljesen bizonyos. Ha megnézzük a rekordját, abszolút mindent megnyert és a mérkõzésinek száma is azt mutatja, kétség nem fér hozzá, hogy a legjobb volt."

 

 

arsenal.com
 


arsenal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!