Carrick nem szállt el a döntõbe jutástól

A Manchester United kvalifikálta magát a május 21-én megrendezésre kerülõ döntõbe, miután 2-1-re legyõzte az Everton együttesét szombaton, de Carrick szerint még sok munka áll elõttük.


Carrick és Wayne Rooney tagjai voltak annak a csapatnak, mely legutóbb döntõt játszott a Chelsea ellen az FA-kupa 2007-es kiírásában, de miután a rendes játékidõben nem tudták eldönteni a találkozó sorsát, a hosszabbításban Drogba megpecsételte a sorsukat és 1-0-s vereséget szenvedtek. Jelenleg a United középpályása lelkes és reméli idén õk emelhetik magasba a trófeát.

 

 

"Egyszerûen fantasztikus [hogy nyertek az FA-kupa elõdöntõjében], de nem bízom el magam túlságosan" - nyilatkozta Carrick az MUTV-nek, miután Anthony Martial az utolsó pillanatban megnyerte a meccset a Unitednek az Everton ellen.

 

"Már többször bejutottunk úgy a döntõbe, hogy aztán kupa nélkül mentünk haza, szóval a következõ mérkõzés mindennél fontosabb jelenleg. "

 

"Ez egy komoly eredmény és remek érzés, de tiszta fejjel akarunk neki menni a néhány hét múlva megrendezésre kerülõ döntõnek."

 

"Nem is emlékszem, mikor éreztem utoljára ehhez hasonlót - fenomenális érzés."

 

"Egy kicsit õrült meccs volt; az elsõ félidõben nagyon jók voltunk, valószínûleg elöl jobban kellett volna nyomnunk. Tudom sok lehetõséget kihagytunk, de úgy érzem domináltuk a mérkõzést."

 

 

"Nem is annyira érdekes, de mi eljöttünk ide és nyertünk, valószínûleg az utolsó pillanatokban szerzett gólunk volt a legjobb válasz a kérdésekre."

 

"Mi otthon sokkal jobbak vagyunk, de nem ijedtünk meg az idegen környezettõl sem - masszív játékkal jutottunk be a döntõbe. Most indulunk haza és a következõ, immáron hazai meccsünkre koncentrálunk."

 

A védõ Daley Blind a május 21-én a Wembleyben megrendezésre kerülõ döntõre koncentrál.

 

A holland játékos a következõket mondta: "A szezonunk Londonban ér véget, aminek örülök. Úgy gondolom, hogy nagyszerû meccset láthattak a szurkolók a Wembleyben."

 

 

"A meccs vége felé kaputól kapuig járt a labda, a tempó fergeteges volt az egész meccs alatt, és mikor már azt hitted, hogy nem dõl el a meccs sorsa a rendes játékidõben, már készülnél az extra hosszabbításra, jön Anthony és lõ egy csodás gólt. Nem tudtam felfogni az érzést, ami átjárt."


Skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!