Shaw a visszatérésrõl beszélt

A Manchester United bal bekkje, Luke Shaw az MUTV-nek elmesélte, milyen volt az élet a pálya mellett és bevallotta, szeretné ismét látni a szurkolókat ebben a szezonban.


Shaw kiválóan kezdte ezt a szezont, ám szeptemberben, a PSV Eindhoven elleni Bajnokok Ligája összecsapáson kettõs lábtörést szenvedett.

Az edzõteremben és az uszodában eltöltött több hónapot követõen a 20 éves játékos immár edzõpályán edz a klub gyógytornászának segítségével, és Louis van Gaal nagyon elégedett Shaw felépülésének ütemével.

 

Még csütörtökön, az Aon Training Complex-ben David Stowell, az MUTv munkatársa kapta el Luke-ot néhány kérdés erejéig.

 

Luke, remek látni, hogy visszatértél az edzéshez, nagyszerûen nézel ki...
"Már kint edzem, de még gyógytornásszal, ám napról-napra egyre jobban és fittebben érzem magam. Én csak továbbra is teszem a dolgom a szezon végéig és majd meglátjuk, mi lesz. Jelen pillanatban, amikor kimegyek edzeni, semmi baj nincs a lábammal. Az elején még volt kisebb fájdalmam, de már elmúlt. Visszatértem a kemény munkához és remélem, hogy a szezon vége elõtt látni fogom még a szurkolókat."

 

 

Amikor egy játékos lesérül, nehéz lehet kimaradni az öltözõi szivatásokból, így nagyszerûnek kell lennie annak, mikor visszatérsz a többiek közé...
"Igen, természetesen. Nagyon hiányzott már a foci. Nehéz volt számomra, mert rengeteget kihagytam, és ott akartam lenni én is. De már a visszatérésem küszöbén vagyok és kezdem élvezni, mert hamarosan a pályán leszek. Remek ismét az öltözõben lenni velük, nagyon várom már."

 

Miként volt veled az orvosi stáb a gyógulásod alatt?
"Kiválóak voltak. Mint mondtam, nekik sem volt egyszerû, mert néha úgy kellett foglalkozniuk velem, hogy kedvetlen voltam, de összességében igen jól átmentünk mindenen. Hatalmas köszönet nekik! Mindannyiuknak nagyon köszönöm azt, amit az elmúlt hét hónap alatt tettek."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!