Van Gaal hétvégén rotálni fog

Louis van Gaal szerint lehetõsége van arra, hogy forgassa csapatát, hiszen négy napon belül két, idegenbeli bajnokit játszik a Manchester United, ráadásul az FA-kupa döntõjének idõpontja is közeleg.


A kártyáit nem kiteregetve a menedzser az MUTV-nek elmondta, remek opciói vannak a legközelebbi találkozóra - szombaton a Norwich City ellen, még ha Marouane Fellaini nem is játszhat azon az összecsapáson, akárcsak a hétközi, West Ham elleni bajnokin, valamint az utolsó fordulós, Bournemouth elleni, hazai összecsapáson sem.

 

Szinte teljes keret rendelkezésére áll, és Van Gaal azt nyilatkozta, inkább a fáradtság, mintsem az erõnléti állapot lesz az, ami alapján kiválasztja majd a kezdõcsapatot a kiesés ellen harcoló Kanárik ellen.

 

"Ki kell értékeljük a játékosok fáradsági szintjét, mert sorozatban jönnek a meccsek, így talán rotálnom kell" - mondta a holland az MUTV-nek adott exkluzív interjújában.

 

"Fellainit eltiltották, így változtatnom kell a kezdõn. Minden héten van valami, ami nem jön jól, de azt hiszem, tudjuk kezelni."

 

 

Van Gaal azt is elárulta, inkább ugyanazzal a csapattal szeret kiállni, mintsem változtasson sokszor. "Amikor tehetem, meg fogom tenni, minden klubnál így tettem."

 

"A Premier League-ben ez sokkal nehezebb a sûrû program miatt, több találkozót kell játszanunk, mint Spanyolországban vagy Németországban, így forgatnom kell a csapatot olykor, na és a sérülések, eltiltások miatt is."

 

A menedzser úgy érzi, a megtalált kezdõcsapat és a sérülések csökkenése segített abban, hogy a United jobban teljesítsen a szezon ezen fontos részében. "Természetesen ezen helyzetnek ez az elõnye. Jelenleg ebben a helyzetben vagyok, ám decemberben nem így volt ez."

 

"Ez a játékosok számára is fantasztikus, mert csapatként sok esélyük és képességük van így."

 

"Minden meccsünket meg kell nyernünk, különben nem leszünk a top 4-ben - ilyen nyomás van rajtunk. A végéig harcolnunk kell és utána még egy trófeát is bezsebelhetünk."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!