Rooney lehet a döntõ tényezõ

Sir Alex Ferguson szeretné, ha Wayne Rooney a United élén állna a trófeák begyûjtése érdekében és gólokkal segítené csapatát, ahogy kedden tette az Aston Villa ellen.


A Vörös Ördögök újabb középvidéki csapattal találkoznak, ezúttal a Molineux-ba látogatnak a Wolverhampton Wanderershez, Ferguson pedig azt szeretné, hogy Rooney a szezon hátralévõ részében gólokkal járuljon hozzá csapata eredményességéhez.

A menedzser ismét bõ keretbõl választhat, ugyanis Rafael és Fletcher is felépültek fej sérüléseikbõl. Rafael még a Blackpool ellen szenvedett agyrázkódást, míg Fletcher az Aston Villa elleni találkozón sérült meg a szemére, melynek következtében kettõslátása lett. A skót játékos szereplése inkább kétséges, mint a brazil fiatalé, de nem zárható ki, hogy Darren is pályára léphet.

"Rafael teljesen rendben van" - kezdte szokásos, mérkõzés elõtti sajtótájékoztatóját Carringtonban Sir Alex. "Edzett is már, a Wolves ellen elérhetõ lesz. Egyéb sérülést nem kaptunk kedd este óta. Fletcherrõl ma értekezünk. Nem látta rendesen a labdát, így le kellett cserélnem a legutóbbi meccsünkön. Ám biztos vagyok benne, hogy rendben lesz szombatra."

De a Fõnök úgy érzi, Rooney lehet a különbség a találkozón. Remélhetõleg - mivel esélyei lesznek a gólszerzésre - felemelkedik mostmár" - mondta Fergie.

 


"A gólszerzõk szeretik ezt és reményeink szerint ezentúl ezt fogjuk látni tõle. Tizennégy bajnokija mellett európai kupamérkõzéseken, FA kupa találkozókon is játszott, így könnyen kihozhat még egy jó átlagot."

"Wayne mindig fantasztikus energiával játszott" - tette hozzá Sir Alex. Mindig eltökélt, hogy a legjobbat hozza ki magából. A múltkor látott két gólja bónusz volt számunkra."

"Tavaly kifejezetten következetes volt, ám az elõzõ években mindig megragadt 5-6 mérkõzésekre a gólszerzésben. De ha az elõzõ évi teljesítményét tudná hozni, abból sokat profitálhatnánk."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!