Mourinho megegyezett a Uniteddel

Jose Mourinho megegyezett a személyes feltételekrõl a Manchester Uniteddel.


Jelenleg mind a két fél ügyvédjei azon dolgoznak, hogy bizonyos jogi kérdéseket megoldjanak, mielõtt aláírják a szerzõdést.

 

A Sky értesülései szerint Mourinho szerzõdésérõl és a fizetésérõl is sikerült megállapodni, miután Ed Woodward és Mourinho ügynöke, Jorge Mendes pozitív hangvételû tárgyalásokat folytattak.

 

Ennek ellenére a képmáshoz való jog további problémát jelent, és nem lehet tudni, hogy elég hamar meg tudják-e oldani ahhoz, hogy Mourinho még ma, azaz szerdán aláírhassa a szerzõdését.

 

Mourinho és a United is számos kereskedelmi partnerrel áll kapcsolatban, ezért lényeges, hogy minden eddigi szerzõdést alaposan megvizsgáljanak és szem elõtt tartsanak, amikor Mourinho lesz a United menedzsere.

 

 

Vannak közös pontok is a két fél között. A United következõ menedzsere az Adidas globális nagykövete, míg a Unitednek 10 éves, 750 millió fontos szerzõdése van a mezüket szponzoráló céggel, ami 2015-ben lépett érvénybe.

 

Az egyik lehetséges problémát viszont Mourinho Jaguarral kötött szerzõdése jelenti, ami nem fér össze a United 7 évre szóló szerzõdésével a General Motorsszal, ami alapján a Chevrolet mezszponzor.

 

A mai napon Mendes, Woodward és mind a két fél ügyvédjei azon fognak dolgozni, hogy az összes érintett szponzor elégedett legyen a tárgyalások végére.

 

A hírek alapján ez az utolsó akadály, amit meg kell oldani ahhoz, hogy Mourinho hivatalosan is a United menedzsere lehessen.


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!