Mourinho péntekig aláír

Várakozások szerint péntekig aláírhatja szerzõdését a Manchester Unitedhez Jose Mourinho, azonban a Sky Sports hírforrásai szerint erre akár már csütörtökön is sor kerülhet.


Mourinho ügynöke, Jorge Mendes szerdán hosszas megbeszéléseket folytatott a Manchester United ügyvezetõ-igazgatójával, Ed Woodwarddal, ahol többek között a portugál menedzser imázsjogai körüli bonyolult helyzetet is orvosolni próbálták.

 

A Sky Sports News HQ értesülései szerint sikerült nagy mértékben elõre lépnie a feleknek a nehéz ügyeket illetõen, a fontosabb részletek kidolgozására pedig majd csütörtökön kerül sor. Amennyiben az egyeztetések hasonló ütemben tudnak folyni, úgy a felek reményei szerint pénteken pontot tehetnek az ügy végére, és aláírhatják a szerzõdéseket.

 

 

Problémát jelentett szerdán a tárgyalások során a két fél már létezõ, óra-, illetve autó szponzori megállapodásainak összeférhetetlensége is. A Unitednek érvényben lévõ megállapodása van a Bulova órás céggel, míg Mourinho a Hublot márka nagykövete. A Vörös Ördögök mezszponzora a Chevrolet, míg Mourinhot szerzõdés köti ahhoz, hogy Jaguar autókat használjon.

 

Úgy tudni, hogy a Mourinho nevével kapcsolatos védjegy ügyét megoldották a felek. Amellett ugyanis, hogy az Egyesült Királyságban is bejegyezték, a "Jose Mourinho" név az Európai Unió szerzõi tulajdonjogi adatbázisában is a Chelsea FC védjegyeként szerepel. Azonban úgy tudni, az ezzel kapcsolatos akadály már elhárult.

 

Mourinho szeretné, ha minél gyorsabban letudnák bonyolítani az egyeztetéseket, így a lehetõ legkorábban elkezdhetné a United újjáépítését, és annak elõkészítését, hogy visszajuttassa õket az angol és az európai klubfutball csúcsára. Fejben már tervezgeti, a nyári átigazolási piacon kikkel kívánja megerõsíteni a keretet.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!