Ibrahimovic: Döntöttem

Zlatan Ibrahimovic elmondása szerint döntött pályafutása következõ állomáshelyérõl - a Sky Sports értesülései szerint Angliából pedig csak a Manchester United jöhet nála szóba.


Ibrahimovic a Paris Saint-Germainnél lejáró szerzõdését követõen szabadon igazolható, csütörtökön pedig megerõsítette, konkrét ajánlatokkal rendelkezik Angliából, Olaszországból, illetve néhány Európán kívüli klubtól.

 

A Sky Sports News HQ értesülései szerint a svéd támadó fontolóra veszi Kínából érkezõ ajánlatait is, a Manchester United azonban nem kíván versenybe szállni egy meg nem nevezett kínai Super League-ben érdekelt csapat által kínált ajánlattal, amely értelmében 2 év alatt 53 millió fontot kereshetne.

 

Azonban a bosnyák származású játékos elmondása szerint "már régen" meghozta döntését következõ klubjáról, és csakis szuperlatívuszokban beszélt a várhatóan hamarosan a Vörös Ördögök kispadjára leülõ Jose Mourinhoról, akivel még az Internazionale csapatánál dolgoztak együtt.

 

"Tudom mit akarok. A jövõm már meg van írva. Már régen meghoztam a döntésemet" - kezdte Stockholmban tartott sajtótájékoztatóját.

 

"Konkrét ajánlataim vannak Angliából, Olaszországból, más országokból és Európán kívülrõl is. Most semmi se fog történni. Mindjárt itt az Európa-bajnokság."

 

 

"Szerintem nagyszerû lépés [hogy a Manchester United leigazolja Mourinhot]. Hiszek benne, hogy õ az az ember, aki képes lehet õket visszavezetni a csúcsra. Ha nyerni akarsz, szerezd meg Mourinhot."

 

"Szinte minden nap beszélek Mourinhoval, mióta távoztam az Intertõl, ez nem titok. Nagyszerû kapcsolatot ápolok vele, és fantasztikus idõt töltöttünk el, amikor együtt dolgoztunk."

 

"Nem tudom, fogunk-e még újra együtt dolgozni. Majd meglátjuk, hogyan alakul a jövõ."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!