A Sky már tudja: Mourinho aláírt

A Sky Sports News HQ megerõsítette, Jose Mourinho aláírta szerzõdését, így õ lesz a Manchester United menedzsere.


A portugál szakember ma, magyar idõ szerint este 6 óra körül egy londoni hotelben látta el kézjegyével a Vörös Ördögök kínálta szerzõdést.

 

Elsõként a Sky Sports News HQ törte meg a csendet és közölte a hírt azt követõen, hogy Mourinho visszatért otthonába 18:20 környékén, kezében dokumentumokkal és egy üveg vörösborral.

 

Mourinho szimbólikusan egy fekete-vörös nyakkendõt viselt a tárgyalások végsõ szakaszában és végül aláírta szerzõdését azon a napon, mely pontosan 12 évvel a Portóval nyert Bajnokok Ligája cím után van.

 

A portugál - aki december óta nem állt alkalmazásban, miután a Chelsea-tõl kirúgták - korábbi mentorát, Louis van Gaalt váltja a manchesteri kispadon. A hollandot két nappal azután menesztették, hogy csapatával megnyerte az FA-kupát.

 

 

A Sky informátorai szinte már a döntõ lefújása utáni pillanatban tudni vélték, hogy Mourinho váltha Van Gaalt a lehetõ leghamarabb, akit Ed Woodward vasárnap este értesített a klub döntésérõl.

 

Keddre már Jorge Mendes, a korábbi Chelsea-menedzser ügynöke e-mailben és telefonon kapcsolatban volt a manchesteriekkel és olyan információk szivárogtak ki, hogy a megállapodás 48 órán belül megszülethet.

 

Ám Mendesnek és Woodwardnak a United londoni irodájában kellett találkozniuk annak érdekében, hogy a még kérdéses részleteket megtárgyalják, köztük azt, hogy a Chelsea rendelkezett Mourinho nevével.

 

A feltételek szerdán és ma könnyedén megoldódtak, így minden akadály elhárult a szerzõdés aláírása elõl.

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!