Carrick: Mourinho alatt prioritás a gyõzelem

Michael Carrick szerint a Manchester United új menedzsere, José Mourinho alatt a gyõzelem fontosabb lesz a stílusnál.


Sokan megkérdõjelezik, vajon a Mourinho által képviselt játékstílus mennyiben fog megfelelni a United támadószellemû és stílusos futballt elváró szurkolóinak, Carrick azonban nem hiszi, hogy ez probléma lenne majd és szerinte a gyõzelem sokkal fontosabb.

 

A 34 éves játékos szerzõdése június végén lejár a klubnál, azonban reménykedik benne, hogy Mourinho jövõbeli terveinek részét képezi, és hiszi, hogy bizonyos emberek ellenérzései ellenére a portugál jól fog illeszkedni a klub gépezetébe.

 

"Nem kérdéses, hogy nagy változások elébe néz a klub. Amikor megérkezik, csak magát fogja adni, a hihetetlen múltbeli sikerei alapján pedig mindenki gyors sikereket fog várni tõle" - kezdte Carrick a Sky Sports News HQ-nak.

 

 

"Egyelõre még nem vagyok meggyõzõdve arról, hogy kikre számít majd, illetve kiket kíván a klubhoz hozni, ezzel kapcsolatban még ki kell várnunk. Én reménykedek, és bár még semmilyen hír nincs velem kapcsolatban, ki kell várnunk, aztán majd meglátjuk mi történik jövõ héten."

 

"Az elért sikerei magukért beszélnek, ez pedig szerintem jól illeszkedik a klub víziójába. Csak az számít mindig, hogy a végén ki mehet haza gyõztesen. Tudom, hogy sok szó esik a játékstílusokról - hogy ki így, ki meg úgy játszik, de a végén mindenkinek csak a gyõzelem számít."

 

"Mindenhol elsõnek kell lenned, mindent meg kell nyerned, és ha mindezt stílusosan és egyedi módon tudod megtenni, akkor persze az a lehetõ legjobb, de mindenek elõtt a gyõzelem, és a csúcsra érés számít."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!