Giggs menedzser szeretne lenni

A Sky Sports információi szerint a Mancehster United legendája, Ryan Giggs a nyáron távozhat a klubtól.


José Mourinho a múlt héten elmondta, hogy szeretné, ha a walesi maradna a csapatnál, mivel számítana rá az edzõi stábban, ám nem abban a szerepkörben, amelyben Louis van Gaal mellett tevékenykedett, mivel azt a pozíciót a portugál Rui Farianak tartogatja.

 

 

Az SkySports forrásai szerint Giggs nem fogja elfogadni a "csökkentett" szerepkört és 29 évnyi "szolgálat" után távozni fog a nyár során az Old Traffordról, hogy új kihívásokat keressen, mint menedzser.

 

A források azt is tudni vélik, hogy Giggs rendkívül csalódott amiatt, hogy Mourinho csupán kisebb szerepet szán neki stábjában, hogy inkább elhagyja a klubot. A United legendájára az U21-es csapatnál számított volna a portugál menedzser, mint egy összekötõ hídra az utánpótlás és a felnõtt csapat között.

 

A walesi varázsló jelenleg Dubaiban nyaral, de a tervek szerint hétvégén visszatér Manchesterbe. Az elsõdleges tervek között pedig az szerepel, hogy a walesi minden fontos információt meg fog kapni potnosan arról, hogy milyen szerepet szánnának neki a klubnál.

 

 

Mourinho a kapusedzõi posztra Silvinho Louro-t jelölte meg, míg Carlos Lalin, akivel már korábban együtt dolgozott a Real Madridnál és a Chelsea-nél is, szintén követi a hírek szerint a portugált az Old Traffordra.


skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!