Carvalho: Mourinho sikereket érhet el

Ricardo Carvalho szerint a Manchester United megtalálta azt az embert, aki Sir Alex Ferguson után ismét sikereket vihet az Old Traffordra.


Jose Mourinhót még májusban nevezték ki a Vörös Ördögök élére azok után, hogy a klub menesztette Louis van Gaalt. Azóta a Sky Sports úgy tudja, a portugál szakvezetõ azon dolgozik, hogy elsõ igazolása Zlatan Ibrahimovic legyen.

 

A United közben tárgyal a Villareallal az elefántcsontparti Eric Bailly leigazolásáról is - szintén a Sky értesülése - hiszen Mourinho gyorsan, bõven a felkészülési szezon elõtt szeretné kialakítani csapatát.

 

Mourinhót decemberben kirúgták a Chelsea-tõl, miután pocsék rajtott vett a Premier League-ben csupán hónapokkal azt követõen, hogy bajnokcsapatot kreált a londoniakból.

 

Ám Carvalho - aki a Portónál, Chelsea-nél és a Real Madridnál is játékosa volt Josénak - biztos abban, hogy a United a lehetõ legjobb embert találta a feladatra és hiszi, honfitársával két éven belül bajnok lesz a manchesteri gárda.

 

 

"Õ egy olyan edzõ, aki mindig javulni akar, többet és jobbat akar tenni" - nyilatkozta Carvalho a Sun on Sunday-nek. "Úgy vélem, jobbá teszi majd a Manchester Unitedet és a következõ két év során bajnoki címet nyer velük. A United szenvedett Ferguson távozása óta, de Jose képes pótolni õt. Nem fog azon aggódni, mi volt azelõtt. Saját sikerességét akarja megvalósítani ott."

 

"Jose megérdemli, hogy a legnagyobb kluboknál dolgozzon, hisz az egyik legjobb edzõ. Rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal, melyekkel a Unitedet ismét gyõztessé teheti."

 

"Egy nagyszerû edzõ, aki most egy hatalmas klubnál van - a United a világ egyik legnagyobbja. Nincs kétségem, hogy vissza tudja hozni a trófeákat a klubhoz és bajnokká teszi õket. Nem tudom, hogy sikerül-e neki az elsõ évében, vagy a másodikban, esetleg a harmadikban jön össze, de azt jósolom, hogy a második évében bajnok lesz."

 

 

Carvalho bevallotta, nem igazán szerette volna azt látni, hogy korábbi menedzsere átveszi a United irányítását, aminek oka a Chelsea.

 

"Játszottam a Chelsea-ben, még mindig büszke vagyok a klubra, így nem akarom Josét a Manchester Unitednél látni. A Chelsea-nél senki nem akarta ezt. Õ a mi 'Specia One-unk'. De persze egy profi edzõrõl beszélünk, akinek dolgoznia kell."

 

"A United tökéletes számára, mert egy nagyszerû klubról beszélünk, óriási történelme van, Jose pedig saját történelmét szeretné hozzátenni."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!