Carrick megegyezett a Uniteddel

A Perth Glory ügyvezetõ igazgatója, Peter Filopoulos szerint a Manchester United új szerzõdést ajánlott Michael Carricknek, amit a középpályás el is fogadott.


A rangidõs középpályás jelenlegi szerzõdése a nyáron jár le és az ausztrál A-League-ben szereplõ Perth is bejelentkezett a játékosért.

Carrick közeli kapcsolatot ápol a Perth középpályásával és a korábbi West Ham csapattárssal, Richard Garciával, aki Carrick esküvõi tanúja is volt, de Filopoulos elmondása szerint ezen a nyáron nem fogják leigazolni a 34 éves játékost.

Számos jelentés szerint Carrick új, egy éves szerzõdést fog aláírni a klubbal, mivel részét képezi José Mourinho terveinek.

 


"Remek lehetõség volt Carrick megkeresésére az, hogy Richard Garciával nagyon jó kapcsolatot ápolnak" - nyilatkozta Filopoulos a FourFourTwo-nak.

"A Perth egy opció volt Michael Carrick számára, amint arról volt szó, hol szeretné folytatni karrierjét, amíg nem kapott a Manchester Unitedtõl új szerzõdést."

"Megértjük, hogy most már nem elérhetõ számunkra, hogy kiterjesztették a szerzõdését a Unitednél. Ez már nem téma."

"Ez egészen biztosan jó lehetõség lett volna családja és számára, hogy egy új életmódot kipróbálhassanak."

Bár a hivatalos megerõsítés a klub részérõl még nem született meg, egyre biztosabb Michael maradása a következõ szezonra is.


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!