Vörös Ördögök meccsei az Eb-n

Az Európa-bajnokság csoporttalálkozóinak elsõ fordulója lement, és számos Manchester United játékos képviselte hazáját. Nézzük végig, következõ alkalommal kikkel találkozik majd az a 10 Vörös Ördög, aki részt vesz a tornán.


BELGIUM

Összegzés: Marouane Fellaini végigjátszotta a mérkõzést Olaszország ellen és kiérdemelte Marc Wilmots szövetségi kapitány dicséretét Radja Nainggolan és Kevin de Bruyne számára kialakított helyzetekért, azonban nem tudták megakadályozni Emanuele Giaccherini és Graziano Pelle góljait, mellyel az Azzuri 2-0-ra nyert.
Következõ meccs: Írország ellen, vasárnap, 15:00 órakor

ANGLIA

Összegzés: Wayne Rooney és Chris Smalling mindketten kezdõk voltak az Oroszország elleni 1-1 során szombaton. A korábban csatár poszton játszó Wayne a csalódást keltõ eredmény ellenére nagyon pulzáló és kreatív módon játszott a középpályán. A tini Marcus Rashford nem kapott lehetõséget a mérkõzésen.
Következõ meccs: Wales ellen, csütörtökön, 15:00 órakor

FRANCIAORSZÁG

Összegzés: Anthony Martial
a 77. percben állt be csereként a Románia ellen 2-1-re megnyert, A csoportbéli találozón, mielõtt még Dimitri Payet hatalmas góljával megnyerték volna Anthony elsõ európa-bajnoki mérkõzését. Morgan Schneiderlin nem került bevetésre Didier Deschamps csapatában.
Következõ meccs: Albánia ellen, szerdán, 21:00 órakor

NÉMETORSZÁG

Összegzés: Bastian Schweinsteiger a 89. percben állhatott be csereként, hogy segítsen megtartani az 1-0-s elõnyt, de a középpályás ehelyett mindenkit meglepve elõrerobogott és góljával eldöntötte a mérkõzést. Nagyszerû visszatérés volt ez sérülésébõl, miután utoljára tétmérkõzésen március 20-án lépett pályára a manchesteri derbin.
Következõ meccs: Lengyelország ellen, csütörtökön, 21:00 órakor

 


OLASZORSZÁG

Összegzés: Matteo Darmian a bal hátvéd posztján kezdõként lépett pályára a belgák ellen 2-0-ra megnyert mérkõzésen, ahol a hamarosan Chelsea edzõ Conte javaslatára vágta elõre a labdákat. 59. percben lecserélték, de megtervezett lépésnek tûnt ez edzõjétõl.
Következõ meccs: Svédország ellen, pénteken, 15:00 órakor

ÉSZAK-ÍRORSZÁG

Összegzés: Paddy McNair a kezdõben kapott helyett három ex-Vörös Ördög, Jonny Evans, Craig Cathcart és Oliver Norwood mellett. Félidõben lecserélték még gól nélküli állásnál, a meccset az 51. percben döntötte el Milik Lengyelország javára.
Következõ meccs: Ukrajna ellen, csütörtökön, 18:00 órakor

SPANYOLORSZÁG

Összegzés: David de Gea megnyerte személyes csatáját Iker Casillas-szal szemben az egyes számú mezért. Meghálálta Vicente del Bosque belé vetett bizalmát megvédve kapuját a góltól. A mérkõzést Csehország ellen az ex-Vörös Ördög Gerard Pique döntötte el kései fejes találatával.
Következõ meccs: Törökország ellen, pénteken, 21:00 órakor


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!