Keane: Fellaini a szurkolók bûnbakja

A Manchester United korábbi csapatkapitánya, Roy Keane szerint a klub belga középpályását jogtalanul kritizálják az Old Traffordra érkezése óta eltelt 3 évben.


A klub legendás, 1999-ben triplázó csapatának tagja védelmébe vette Fellaini Manchester Unitedben nyújtott formáját, és szerinte a hórihorgas játékos a szurkolók bûnbakjává vált.

 

Keane az ír válogatott másodedzõjeként éppen a Belgium elleni szombati összecsapásra készül a franciaországi Európa-bajnokságon, a tét pedig nem kicsi a továbbjutás szempontjából, hiszen még mindkét együttes nyeretlen eddig csoportjában.

 

Fellaini még 2013. nyarán került Manchesterbe az Evertontól, korábbi menedzsere, David Moyes kérésére 27.5 millió font ellenében, azonban az azóta eltelt szezonok során nem tudta megszilárdítani helyét a Vörös Ördögök középpályáján.

 

Keane szerint azonban a 28 éves játékos pozitív hatással volt a manchesteriek játékára az elmúlt 3 évben.

 

"Kedvelem Fellainit" - kezdte Keane.

 

"Azt gondolom, hogy a Unitedbe igazolása után kapott kritikái fel lettek fújva."

 

"Szerintem az egész annak köszönhetõ, hogy az utolsó pillanatban igazolták le, amikor még David Moyes ott volt, a szurkolók pedig valószínûleg túlzottan gyorsan szálltak rá emiatt."

 

 

"Láttam néhányszor õt élõben, amikor a Unitednek nem ment jól a játék, és azt gondolom, hogy rendben volt a játéka. De úgy tûnik, õ a szurkolók ügyeletes bûnbakja."

 

"Az utóbbi idõben láthattuk, hogy képes fontos gólokat szerezni. Kedvelem õt. Kedveltem az Evertonnál is, és szerintem egy jó játékosa most a Manchester Unitednek is."

 

"Szerintem a kritikák alapján, amit kap, sokkal inkább egy bûnbak most sokak szemében. Ilyen elõfordul, amikor egy új menedzser bizonyos játékosokat igazol, ez ugyanis mindig kritikus hangnemet von maga után."

 

"Ha valakit, akkor szerintem inkább a tapasztalt játékosokat kellett volna kritizálni a Unitednél, akik nem segítették ki a nehéz helyzetben az új játékosokat, vagy a menedzsert. De ez már egy másik történet."


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!