Vörös Ördögök meccsei az Eb-n - II. rész

Az Európa-bajnokság csoportmérkõzéseinek második felvonása véget ért a Vörös Ördögök számára. Nézzük, következõre kivel játszik az a 10 United játékos, aki szerepel a tornán.


BELGIUM

Összegzés: Marouane Fellaini az olaszok elleni 2-0-s vereség után dicséretben részesült Marc Wilmots edzõ által, azonban érdekes módon az Írország ellen megnyert 3-0-s mérkõzésen végig a padon ült.
Következõ meccs: Svédország ellen, szerdán, 21:00 órakor

ANGLIA

Összegzés: Wayne Rooney és Chris Smalling mindketten kezdõk voltak az oroszok elleni, frusztráló 1-1-es döntetlen során, mielõtt remek teljesítményt nyújtottak volna Wales felett aratott 2-1-es gyõzelem során. Marcus Rashford csereként állt be, megdöntve Wayne Rooney rekordját, mint az angolok legfiatalabb Európa-bajnokságon szereplõ játékosa.
Következõ meccs: Szlovákia, hétfõn, 21:00 órakor

FRANCIAORSZÁG

Összegzés: Anthony Martial csere volt a Románia ellen 2-1-re megnyert összecsapáson, Albánia ellen viszont már a kezdõben kapott helyet, noha a félidõben lecserélték a 2-0-ra megnyert találkozón. Morgan Schneiderlin még nem kapott lehetõséget a tornán, azonban Didier Deschamps várhatóan rotálni fog, mivel a gallok már továbbjutottak csoportjukból.
Következõ meccs: Svájc, vasárnap, 21:00 órakor

 


NÉMETORSZÁG

Összegzés: Bastian Schweinsteiger a címlapokra került, miután az elsõ meccs hajrájában mérkõzést eldöntõ találatot szerzett az Ukraja elleni 2-0 során. A 31 éves középpályás, aki a 2015/16-os szezon második felében sérüléssel küzdött, egy nem használt csere volt a Lengyelország elleni 0-0 alatt.
Következõ meccs: Észak-Írország, kedden, 18:00 órakor

OLASZORSZÁG

Összegzés: Matteo Darmian 59 percet töltött a pályán a Belgium ellen 2-0-ra megnyert összecsapáson, ahol eléggé támadószellemû balhátvédként szerepeltette Conte. Svédország ellen nem kapott lehetõséget, de az Azzurik így is behúzták a találkozót, köszönhetõen Eder 88. perces góljának
Következõ meccs: Írország, szerdán, 21:00 órakor

ÉSZAK-ÍRORSZÁG

Összegzés: Paddy McNair 45 percet játszott nyitómeccsükön a lengyel válogatott ellen - melyen 1-0-ra kikaptak - és a sokoldalú játékos a 89. percben állhatott be csereként a történelmi, 2-0-s Ukrajna feletti gyõzelem során csütörtökön.
Következõ meccs: Németország, kedden, 18:00 órakor

SPANYOLORSZÁG

Összegzés: David de Gea eddig mindkét mérkõzésen kezdõként léphetett pályára az Európa-bajnokságon a legenda Iker Casillas ellenében és egyik alkalommal sem kapott gólt. Az elsõ találkozó egy Csehország elleni 1-0-s, a második pedig egy Törökország elleni 3-0-s gyõzelem volt.
Következõ mérkõzés: Horvátország, kedden, 21:00 órakor


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!