Hosszabbítás a Hongkong Zsoké Klubbal

Úttörõ módon a Manchester United meghosszabbítja partneri kapcsolatát és további négy éves szerzõdés keretében támogatja a futball fejlõdését Hongkongban.


A Hongkongban található 'Happy Valley' Klubházban ma megerõsítették, hogy a 'Hongkong Zsoké Klub' és a Manchester United között tovább él a partneri kapcsolat, melynek elsõ periódusát 2012-ben jelentették be.

Az új megállapodás, mely további négy évvel terjeszti ki az együttmûködést, megerõsíti két vezetõ, hosszú ideje mûködõ és nagy tiszteletnek örvendõ intézmény egyezségét.

A Manchester United akadémiai csapata legalább egy meccset játszik évente Hongkongban a szerzõdés részeként, és az elsõ ilyen találkozó várhatóan 2017 nyarán lesz esedékes.

A szerzõdés részeként továbbá az ügyfeleknek olyan vonzó ajánlatokat kínálnak, mint a lóversenyek és további, sporttal kapcsolatos szórakoztató tartalmak. A 'Hongkong Zsoké Klub' a partnerség keretein belül a helyi fiatal focisták fejlõdését helyezi elõtérbe.

A 'Közösség a Fiatalokért Futball Program'-ot a 'Manchester United Futball Iskolái'-nak edzõi segítik, akik nem csak a fiatal játékosok fejlõdésében próbálnak jeleskedni évrõl évre, hanem az edzõk fejlesztésében is aktívan tevékenykednek, hogy a helyi trénerek késõbb iskolákban adhassák át tudásukat, gyerekeket inspiráljanak és erõsítsék a közösségeket.

Hogy méltóképpen megünnepeljék az eddig elért eredményeket és a jövõbeli partnerség sikerét, Ronny Johnsen, a United triplázó csapatának tagja, valamint a klub csoportvezetõ-igazgatója, Richard Arnold és a kereskedelmi igazgató, Jamie Reigle csatlakoztak Winfried Engelbrecht Bresgeshez, a 'Hongkong Zsoké Klub' ügyvezetõ igazgatójához a mai eseményen, ahol bejelentették a megállapodás kiterjesztését.

A United akadémiájának feje, Nicky Butt is üzenetben jelezte támogatását. A szerzõdés értelmében a 'Vörös Ördögök' akadémiai edzõi évente négy alkalommal látogatnak majd el Hongkongban, hogy felügyeljék a programot.

A Manchester United-csoport igazgatója, Richard Arnold így kommentálta az egyezséget:

"A partnerség alatt elért sikerek hihetetlenek, és megtiszteltetés számunkra, hogy folytathatjuk a remek közös munkát újabb négy éven át. A Manchester Unitednél rekordmennyiségû fiatal játékost vagyunk képesek produkálni nagyszerû akadémiai rendszerünknek köszönhetõen, beleértve azt az újabb, fiatal játékosokból álló csoportot, mely a klub legnagyszerûbb hagyományait követve ért el sikereket. Azzal, hogy a Unitednél a DNS-ünkben van az elkötelezettség a fiatal játékosok fejlesztését illetõen, nagyon sokat segített számunkra a 'Hongkong Zsoké Klubbal' karöltve, akikkel hasonló értékrenddel bírunk."

"Nem kell messzire visszamenni az idõben, amikor Marcus Rashfordot, Cameron Borthwick-Jacksont és Jesse Lingardot még az akadémiánkon láthattuk játszani, és izgalommal várjuk, hogy újabb feltörekvõ fiatal generációt mutathassunk be a Hongkongban lévõ 2 millió szurkolónknak.

Winfried Engelbrecht Bresges, a 'Hongkongi Zsoké Klub' ügyvezetõ igazgatójának nyilatkozata:

"A mai napon a Manchester Uniteddel és a Hongkongi Futball Szövetséggel kötött egyezségünk helyezzük elõtérbe, és a célunk az, hogy a hongkongi fiatalokból a futballon keresztül kihozzuk a maximumot, hogy fejlõdésre inspiráljuk õket, valamint arra tanítsuk õket, hogy jeleskedjenek mindabban, amihez hozzáfognak, és arra ösztönözzük õket, hogy mindig elõre haladjanak."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!