Balague: A Real letett De Geáról

A Sky Sports szakértõje, Guillem Balague szerint a Real Madrid letett tervérõl, miszerint szerzõdtetni kívánja David de Geát.


De Gea álomigazolása a Bernabeuba a tavalyi átigazolási ablak utolsó pillanataiban foszlott szerte, ezt követõen pedig új szerzõdést írt alá az Old Traffordon.

Ez nem akadályozta meg a jövõjét firatató spekulációkat, azonban a spanyol futball szakértõje, Guillem Balague úgy tudja, a Real Madrid elfogadta, hogy a spanyol válogatott elsõszámú hálóõre marad Angliában és José Mourinho irányítása alatt fog dolgozni.

"Úgy gondolom, hogy De Gea helyzete most már tiszta" - mondta Balague a Sky Sports New HQ-nak. "A Real Madrid úgy döntött, nem próbálja szerzõdtetni. Boldog és a Manchester Unitedben szeretne maradni, továbbá kíváncsi, mit hozhat számára José Mourinho kinevezése."

 

 

 


Balague David válogatottbeli csapattársairól is adott hírt, melyek közül Alvaro Morata érinti a Manchester Unitedet.

Bár a Real Madrid kihasználta opciós lehetõségét és visszaigazolták Moratát a Juventustól, azonban a csatár akár a Premier League-ben is kiköthet a következõ szezonban.

"Az Arsenal, Chelsea és Manchester United hármas arra várnak, vajon esélyük nyílik-e megszerezni õt. Az elsõ ajánlattevõ csapat a jelek szerint a Chelsea lesz - körülbelül 38 millió fontot ajánlva. A Real Madrid szeretné õt megtartani, ugyanakkor nem szeretnének boldogtalan játékost a keretükben tudni."


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!