Öt United játékos harcol még az EB-n

Az Európa-bajnokság negyeddöntõiben még öt United játékos érdekelt, miután ugyanennyi játékos volt kénytelen hazatérni a nyolcaddöntõ mérkõzései után.


Június 30, csütörtök, 21:00: Lengyelország - Portugália

A Unitednek egyik oldalon sincs játékosa a Marseille-ben megrendezendõ meccsen, azonban a szurkolók természetesen két korábbi United játékost, Cristiano Ronaldót és Nanit is láthatják játszani. Mindkettejüknek sok sikert kívánunk!

Július 1, péntek, 21:00: Wales - Belgium

Marouane Fellaini a tornán eddig mindössze két mérkõzésen szerepelt, a Magyarország elleni 4-0 során is csak csereként a legjobb tizenhat között. Marc Wilmots csapata az induláskor meglehetõen rozsdás volt, de ezzel a gyõzelemmel talán megindulnak felfelé és már izgatottan várhatják a Wales elleni összecsapást Lille-ben.

A gyõzelem ellenére Wilmots szeretné, ha csapata könyörtelenebb lenne: "3-0-ra kellett volna vezetnünk félidõben. Nagyon sokáig tartottuk a mérkõzést 1-0-on. A második és harmadik gólt nagyon gyorsan szereztük egymásután, de nagyon sok helyzetre volt szükségünk. A nagy mérkõzéseken nem lesz ennyi lehetõséged, ha ennyit elpuskázol, megtorolják."

 

 

 


Július 2, szombat, 21:00: Németország - Olaszország

Bastian Schweinsteiger Unitedes csapattársával, Matteo Darmiannal nézhet majd szembe egy nagyon pikáns összecsapáson a bordeux-i negyeddöntõben. A tapasztalt középpályás negyedik alkalommal léphet pályára a kontinenstornán, miután eddig háromszor szállt be a kispadról és egy gólt is szerzett ezen alkalmak során.

"Természetesen többet is szerepelhettem volna Észak-Írország vagy más csapatok ellen, de ez az edzõ döntése" - mondta Bastian a riportereknek. "Jól érzem magam, egészségesen és fitten. Emlékeznetek kell arra, hogy nagyon sok héten át nem játszottam és a ritmusom nem teljesen tökéletes."

Darmian ezalatt egy nagyon fontos gólpasszt osztott ki Graziano Pellének hétfõ este, amikor Olaszország 2-0 arányban gyõzte le a címvédõ spanyolokat. Csapata így már az Európa-bajnokság megnyerésének esélyesei között van.

Július 3, vasárnap, 21:00: Franciaország - Izland

A franciák Írországot legyõzve jutottak a legjobb nyolcba és a házigazda várhatóan legyõzi Izlandot a Stade de France-ban. Azonban nem szabad lebecsülni Izlandot, tekintve, hogy tegnap este egy sokkoló, 2-1-es gyõzelmet arattak Anglia felett.

Anthony Martial és Morgan Schneiderlin mindketten várhatóan a kispadon lesznek Didier Deschamps csapatában, aki elégedett és megkönnyebbült volt, miután egy izgalmas meccsen továbbjutottak a legjobb tizenhat közül.

"Nehéz volt számunkra, de a küldetés teljesítve" - mondta a korábbi Chelsea középpályás a héten. "Nem szabadna kiszámíthatónak lenned. A játékosoknak fegyelmezettnek kell lenniük, de néha jobbak vagyunk, ha kicsit bezsongunk. Nagyon felpörgettük a dolgokat és ilyenkor vagyunk a legveszélyesebbek."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!