Giggs jövõjérõl 24 órán belül közleményt ad ki a klub

A Sky forrásai szerint a Manchester United 24 órán belül bejelentést fog tenni Ryan Giggs jövõjérõl, aki várhatóan 29 év szolgálat után elhagyja a klubot.


A Sky Sports News HQ a múlt hónapban arról számolt be, hogy Ryan Giggs az idén nyáron el fogja hagyni a Manchester Unitedet, ugyanis erõs elkötelezettsége, hogy menedzser lehessen.

José Mourinho helyet szánt Ryan Giggs-nek az edzõi stábban, de nem menedzser-asszisztensként - mely szerepet Van Gaal alatt töltött be -, ezt a munkát ugyanis Rui Faria, Mourinho bizalmas asszisztense kapja majd.

A források szerint Giggs nagyon frusztrált volt amiatt, hogy Mourinho nem õt favorizálja az asszisztensi feladatra, így távozni szeretne, mintsem, hogy kisebb szerepet vállalva maradjon a klubnál.

 

 

 


Steve Round - aki David Moyes segítõje volt a skót old traffordi irányítása alatt - úgy hiszi, hogy Ryan Giggs távozása késõbb hosszú távon még a klub hasznára lehet.
 

Csütörtökön az SSN HQ-nak beszélt errõl Round: "Itt a lehetõsége, hogy kilépjen a Manchester Unitedbõl és menedzser legyen a saját jogán. Átveheti egy másik klub élén az irányítást, dolgozhat azon, hogyan legyen jó vezetõ, és edzõi tapasztalatot szerezhet."
 

"Ha sikeres tud lenni, és nagyon bízom benne, hogy így lesz, ki tudja, talán öt vagy hat év múlva visszatér tapasztalt menedzserként és átveszi az irányítást José Mourinhótól."


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!