Giggs elõtt tisztelegtek a játékosok

Miután Ryan Giggs bejelentette, hogy 29 év után elhagyja a Manchester Unitedet, számos játékos a közösségi médiát használta arra, hogy kifejezze tiszteletét a legenda elõtt.


Szombat délután hosszadalmas és olykor érzelmekkel teli nyilatkozatot adott Giggs, melyben elmagyarázta, miért is távozik az Old Traffordról.

 

"Itt az ideje egy új fejezetnek, egy új kihívásnak" - írta a walesi. "Izgatott vagyok a jövõt illetõen - a lehetõ legjobb tanulóidõt tölthettem el, készülve a menedzseri feladatokra, senki nem kérhetne jobbat ennél."

 

A hír hamar felkapott téma lett és rengeteg szurkoló használta a #GiggsLegend hashtaget, kifejezve hálájukat és tiszteletüket. De nem csak a drukkerek, hanem manchesteri játékosok is írtak Giggs-nek:

 

Daley Blind: Minden jót kívánok a jövõre nézve, egy legenda és hatalmas személyiség! Sokat tanultam. Köszönöm! #GiggsLegend

 

 

Michael Carrick: Hiányozni fog ez a srác. Egyszer minden nagy dolog véget ér. Top menedzser lesz belõle. Sok sikert haver!

 

 

David De Gea: Ryan Giggs, Ryan Giggs, Running down the wing...#GiggsLegend (idézve egy szurkolói rigmust)

 

 

Tim Fisu-Mensah: #Legend Minden jót kívánok a jövõre nézve!

 

 

Phil Jones: Játszottam ellene, érte is, ez olyan, amit soha nem fogok elfelejteni. Minden jót Giggsy! #Legend

 

 

 

 

Jesse Lingard: minden jót kívánok Giggsy-nek a jövõre nézve. A klub legendája, szeretném megköszönni neki mindazt, amit értem tett! #GiggsLegend

 

 

Marcus Rashford: Mindig is legenda volt és legenda lesz, nem tudom neki elégszer megköszönni azt, amit értem tett. Minden jót kívánok! 

 

 

Marcos Rojo: Minden jót! #GiggsLegend

 

 

Ashley Young: Mr. ManUtd! Micsoda pályafutás! Egy fantasztikus vezér, példa és inspiráció a fiatal játékosok számára. Egy igazi legenda! #GiggsLegend

 

 

Adnan Januzaj: Köszönök mindent, a bizalmat és iránymutatást! Rengeteget tanultam tõled! #LegendForever

 

 

Andreas Pereira: Legenda! Köszönök mindent és sok szerencsét a jövõre!

 

James Wilson: Hatalmas tisztelet ennek a fickónak! Sokat tett a Manchester Unitedért. Minden jót, bármit is csinál ezután. #RyanGiggs #Legend #Debut

 

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!