Mourinho négy igazolást akar nyáron

A Manchester United menedzsere, José Mourinho kijelentette, négy játékossal kívánja megerõsíteni klubja játékoskeretét a nyáron, amelybõl kettõ kiléte már ismert, egyet pedig 'hamarosan' bejelentenek.


Mourinho a Manchester United menedzsereként ma tartotta meg elsõ hivatalos sajtótájékoztatóját, a korábbi Chelsea-edzõ pedig egészen nyíltan fogalmazott nyári terveirõl az átigazolási piacon.

 

Miután a Villarrealtól a védõ Eric Bailly, illetve a PSG-tõl szerzõdése lejártával ingyen távozó Zlatan Ibrahimovic már a fedélzeten, illetve a harmadik átigazolás - a Borussia Dortmund középpályása, Henrikh Mkhitaryan - már úton van, így Mourinho most már negyedik kiszemeltje megszerzésére törekszik.

 

A Sky Sports értesülései szerint Mourinho visszaakarja hozni az Old Traffordra a Juventustól Paul Pogbát, a portugál menedzser azonban nem kívánta körülírni a negyedik megszerezni kívánt játékos személyét.

 

"Négy pozíciót határoztunk meg, mint prioritás, hogy megfelelõ egyensúlyt biztosítsunk a játékoskeretben, és olyan szintet érjünk el minõségileg, amilyet én gondolok" - tette hozzá.

 

Mourinho azt is kifejtette a Manchester United kerete kapcsán megosztott véleménye, hogy neki "specialistákra" van szüksége.

 

 

"Amint tudják, én egy olyan menedzser vagyok, aki a specialisták híve, nem a többfukciós játékosoké."

 

"Teljesen tisztában vagyok a saját felfogásommal, és hogy milyen típusú játékosokat keresek. Egy vagy két sokoldalú játékos kell egy keretbe. Az embernek mindig szüksége van olyanokra, aki segítõ kezet tud neki nyújtani."

 

"Az általam kinézett célpontok közül három már megvan, de addig fogunk keményen dolgozni Mr. Woodwarddal és a tulajdonosokkal, amíg a negyedik meg nem lesz. Ha ez sikerül, akkor fellélegezhetünk, mert stabil lábakon fog nyugodni a csapatunk, emellett pedig még továbbra is nyitva áll majd elõttünk az átigazolási piac."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!