Mourinho: Giggs távozásához semmi közöm

Mourinho ragaszkodik ahhoz, hogy nem az õ hibája az, hogy Ryan Giggs a távozás mellett döntött, ugyanis õ magasabb beosztású munkát akar magának.


Giggs azon nagyszerû United játékosok egyike, aki 29 kiváló évet töltött el az Old Traffordon távozását megelõzõen.


A Sky Sports News HQ közzétette a múlt hónapban, hogy a walesi lelkesedne egy menedzseri ajánlatért, ezt egy nyílt levélben közzé is tette szombaton.


Mourinho menedzseri kinevezését követõ elsõ sajtótájékoztatóján fel is fedte, nem tudott neki semmi fontosabb munkát biztosítani, amilyet valójában õ akart.
 

A Portugál menedzser szerint: "Soha nem futok el a felelõsségem elõl, viszont azt kell mondanom, nem az én hibám az, hogy Ryan Giggs távozik a klubtól"


"A munka amit Ryan akart az az, amit én megkaptam. Nem tehetek róla. Õ akart lenni a Manchester United menedzsere."

 


"Bármilyen munkát megkapott volna a klubnál, adni akartam neki fontos, magas pozíciót, de õ döntést hozott."


"Ryan menedzser akar lenni. Akárcsak én 16 évvel korábban, mikor elhatároztam magam, hogy a menedzseri pályára lépek, Giggs is meghozta ezt a döntést."


"Két évem volt hátra a Barcelonánál, mint asszisztens. El tudod képzelni milyen lehetett nekem egy stabil helyet elhagyni és egy új pályán próbálni szerencsét? Nem volt könnyû."

 


"Ryan egy tisztességes ember és sok siker kívánok neki és ha egyszer vissza akarna jönni, mikor én még itt leszek, nem fogom megállítani, ha a klub a szakvéleményemet kéri, azt fogom mondani "igen"."


"Ha pedig visszatér ide, az természetesen annak a következménye lesz, hogy menedzserként sikeressé vált."


Skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!