Sir Alex tanácsa Mourinhonak

A Manchester United új menedzsere viccelõdött, amikor arról kérdezték, régi barátja, Sir Alex Ferguson milyen tanácsokkal látta el az elõttük álló szezonnal kapcsolatban.


José elõször 2004-ben találkozott Sir Alex Fergusonnal, amikor a Portóval egy elhíresült mérkõzésen kiütötték a Unitedet a Bajnokok Ligájából, mielõtt újabb csatákat vívtak, amint a portugál a Chelsea, az Inter és a Real Madrid csapatait is irányította. Bár riválisok voltak, kapcsolatukra ez nem nyomta rá a bélyeget, megmaradt köztük a jó viszony.

Elsõ sajtótájékoztatóján United menedzserként többek közt megkérdezték Mourinhot, hogy milyen a kapcsolata Sir Alex Fergusonnal, valamint azt is, kapott-e bármilyen bölcs tanácsot az edzõlegendától.

"Hozz egy esernyõt!" - viccelõdött José a sajtó embereivel az Old Trafford Europa Suite elnevezésû részlegében kedden reggel.

 

 

 


"Tegnap reggel nem hittem a szememnek, hogy esik, szóval ez egy jó tanács volt. Azt is mondta, hogy hozzak egyet a kedvenc borombol, mert most már számos alkalmunk lesz, amikor együtt tölthetünk egy kis idõt."

"Ebben a pillanatban Sir Alex Ferguson amolyan nyaralásként az Európa-bajnokságon van, szóval ezen a héten nem találkozunk. Amint végetért a szabadsága, mindketten Manchesterben leszünk, szóval sok idõnk lesz találkozni és mindig örömmel fogadjuk az edzõközpontban is."

"Lesz idõnk, hogy sok személyes dolgot is megvitassunk, mint a barátok, a család és az élet. Az õ véleménye fontos számomra, ahogy a klubnál lévõ többi legendáé is, akik szeretik ezt a csapatot, szóval minden vélemény fontos lesz számomra. A kapcsolatuk a klubbal mindig meg fogja kapni a kellõ tiszteletet és megpróbálok tanulni a tanácsaikból."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!