Paul Ince: Pogba tökéletes választás lenne

Paul Ince szerint Paul Pogba a tökéletes igazolás lenne ahhoz, hogy a Manchester Unitedet segítsen visszavezetni a Premier League bajnoki címig.


A Sky forrásai tudni vélik, hogy a Manchester United ügyvezetõ igazgatója, Ed Woodward tárgyalásokat kezdett Pogba világrekord, 100 millió fontos transzferérõl, mellyel visszahoznák õt a Unitedhez.
 

Pogba a manchesteri klubban 2012. januárjában debütált a Stoke ellen, majd csatlakozott a Juventushoz a szezont követõen kevesebb, mint 1 millió fontért. Olaszországban átigazolása után nagy sikereket ért el - mostanra négyszeres Serie A és kétszeres Olasz kupa gyõztesnek mondhatja magát.
 

A Serie A Év csapatába 2014-ben és 2015-ben is beválasztották és Ince úgy hiszi, a United részérõl erõteljes szándéknyilatkozat lenne, ha sikerülne a Real Madridot legyõzve megszerezni a francia válogatott játékos aláírását.
 

"Sir Alex Ferguson valószínûleg csalódott volt, hogy olyan fiatalon elment a klubtól" - mondta Ince a Sky Sports News HQ-nak. "De úgy gondolom a stílusa jobban illene a Premier League-be, mint a spanyol bajnokságba."
 

"Emlékszem, amikor az Inter Milánba igazoltam Olaszországba, elég agresszív stílusban játszottam és minden egyes belépõm után sárgát kaptam, nagyon bosszantó volt."

 

 

 

 

"Pogba most egy olyan ligába menne, amely nagyon kemény, ahol megmutathatná, milyen játékos is õ, és úgy vélem ez tökéletes lenne neki és a Manchester United számára is."
 

"Hogy ki mellett játszana, legyen az Carrick, Schneiderlin vagy Schweinsteiger - nem tudom. De ha a Unitednek sikerül megszereznie Pogbát, az jelezné, hogy ebben a szezonban tényleg valami komolyra készülnek."
 

Ince továbbá abban is biztos, hogy Ryan Giggs a megfelelõ döntést hozta, miután 29 év szolgálatot követõen elhagyta a Manchester Unitedet; a korábbi angol válogatott játékos játszott walesi-vel, négy nagyobb trófeát elhódítva.
 

"Az én véleményem az, hogy jól tette, hogy távozott, tanulnia kell, megmutatni, hogy képes az edzõi feladatra" - tette hozzá Ince. "Nem szükséges olyan klubhoz mennie, amely milliókat költ, hogy sikeres legyen.

"Felkészültnek kell lennie és összeállítania a megfelelõ stábot maga mellé. Nincs kétségem afelõl, hogy top menedzser lesz."

"Könnyû lett volna Ryannek, ha marad a Manchester Unitednél és nem kerül nyomás alá. Mourinho szerint bátor döntést hozott, de én hiszem, hogy ez egyben a helyes döntés is."


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!