Shaw örül, hogy újra edzhet

Luke Shaw elismerte, nagyszerû visszatérni a teljes értékû edzésmunkához kettõs lábtörését követõen egy "nagyon kemény" rehabilitációs program után, mely mindössze nyolc mérkõzésre korlátozta a tavalyi szezonját.


A gyorsléptû balhátvéd a tavaly szeptemberi, PSV Eindhoven elleni Bajnokok Ligája mérkõzésen szenvedett kettõs lábtörést és emiatt sajnos kénytelen volt a szezon további részét kihagyni annak ellenére, hogy áprilisban és májusban csodálatra méltó haladást értek el a fizioterapeutával az Aon Training Complexben.

Most, a nyári gyógyulást és pihenést követõen a 21 éves angol válogatott játékos szerencsére visszatérhetett a teljes értékû edzésmunkához a többi Vörös Ördög közé, immáron az új menedzser, José Mourinho irányítása alatt.

Luke Shaw egy exkluzív interjú keretein beszélt arról, mennyire boldog, hogy visszatérhet és akár a szombati felkészülési mérkõzésen is pályára léphet majd a Wigan ellen.

 

 

 


"Nagyon jó érzés" - mondta Luke. "Úgy vélem az utóbbi hetekben nagyon keményen edzettünk és mindenki várja a mérkõzést, természetesen én is."

Amikor arra kérték, beszéljen kimaradásának érzelmi hatásairól, Shaw felfedte, elhatározott, hogy jövõje során sokkal több pozitívum érje õt. "Nem igazán tudom, hogyan írhatnám le, tényleg nagyon nehéz nyolc vagy kilenc hónap telt el, mielõtt kiléphettem újra az edzõpályára és azt követõen már nem néztem vissza" - mondta. "Most már csak elõre nézek és próbálom úgy folytatni, mint ahogy a tavalyi évet kezdtem."

"Mindenki segített a klubnál és a klubon kívül is. A családom és a barátaim hatalmas részt játszottak ebben. Természetesen már mondtam ezt korábban is, de 'hatalmas köszönet' a stábnak, akik igazán sokat törõdtek velem és segítettek visszatérni a pályára."

Shaw visszatérése pont Mourinho érkezésével esett egybe és a védõ eddig le van nyûgözve új menedzsere módszereitõl. "Igen, eddig nagyon jó, élvezetes. Nagyon sok, különbözõ gyakorlatot végeztet velünk, az edzés pedig javarészt a játékstílusunk kialakításáról szól. Minden élvezetes és szórakoztató, de ugyanakkor a taktika van a fõszerepben, szóval most már tudjuk, mit kell majd tennünk."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!