Mourinho: Shaw jó formában van

Luke Shaw máris lenyûgözte José Mourinhót, miután a United játékosa sikeresen visszanyerte fittségét és képes volt játszani a Wigan elleni barátságos felkészülési mérkõzésen.


Shaw tagja volt José Mourinho elsõ kezdõtizenegyének szombat délután, véget vetve ezzel 10 hónapos kényszerszünetének, miután 2015. szeptemberében kettõs lábszártörést szenvedett el. "A legrosszabb dolog a futballban, a hosszútávú sérülések" - mondta Mourinho a mérkõzés elõtt az MUTV-nek.

"Arra számítottam, hogy az elõszezont bizonyos korlátozásokkal fogja majd kezdeni - egy kis súlyfelesleg és az élesség hiánya. De fizikai szempontból jó állapotban van és ami ennél is jobban számít, mentálisan is teljesen rendben van."

"A srác nagyszerû volt a nyáron. Minden egyes nap dolgozott az edzõpályán, hogy készen állhasson a harcra."

Shaw a Wigan ellen a védelemben kezdõként kapott helyet, csakúgy, mint az új igazolás Eric Bailly is. Az elefántcsontpartiról így nyilatkozott Mourinho: "Eric számára ez lesz az elsõ alkalom, hogy egy olyan csapat mezét viselheti, mint a Manchester United."

 

 

 


"Nem tud angolul és csupán a franciául vagy spanyolul beszélõkkel tud kommunikálni, szóval lépésrõl lépésre kell majd haladnia és ezért kapott több, mint 45 perc lehetõséget."

Bailly mellett Mkhitaryan is megejtette nem hivatalos debütálását, amirõl Mourinho így vélekedett: "Micki egy tapasztalt játékos és számára könnyebb lesz beilleszkedni, hiszen folyékonyan beszéli a nyelvet. Remek 45 perc volt számára."

Bailly, Mkhitaryan, Shaw és a többi 19 játékos, akik szerepeltek a Wigan elleni keretben, a 2016-os, Aon által támogatott kínai túrán lépnek majd következõre pályára július 22-én és 25-én.

"A következõ héten a Borussia Dortmund és a Manchester City lesznek az ellenfelek és ugyanazokkal a játékosokkal vágunk majd neki ezeknek a találkozóknak" - mondta az MUTV-nek. "Jó csapatok ellen lépünk majd pályára és majdnem minden játékos kész ezekre az összecsapásokra."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!