Pereira lenyûgözné Mourinhót

Andreas Pereira mindenkit emlékeztetett képességeirõl a támadó harmadban, amikor a Wigan elleni felkészülési mérkõzésen szombaton egy remek találatot szerzett.


Herrera blokkolt lövése után a 20 éves játékos villámgyors reakcióról tett tanúbizonyságot és egy hatalmas gólt ragasztott a jobb felsõ sarokba. Pereira találata biztosította a kényelmes, 2-0-s gyõzelmet a United számára, miközben az új menedzser, José Mourinho a technikai zónából folyamatosan figyelemmel követte minden mozdulatát annak a 22 játékosnak, aki pályára lépett.

"Andreas nagyon tehetséges - rendkívül jól lát a pályán és nagyszerû technikával rendelkezik" - mondta a Vörös Ördögök lenyûgözött menedzsere az MUTV-nek a mérkõzést követõen.

"Nagyon boldog vagyok, hogy betaláltam ezen a mérkõzésen, és igen, összességében nem volt rossz találat" - mondta Pereira egy másik interjúban az MUTV riporterének, Stewart Gardnernek.

A belga születésû játékos Carrick helyére érkezett a hét, betervezett félidei csere egyikeként és élvezte a mérkõzést a középpálya közepén a védelem és a támadó négyes között. "Képes vagyok más pozíciókban is játszani, de nagyon élveztem ezt a szerepet is" - jegyezte meg.

 

 

 


"Úgy gondolom, nagyon fontos volt számomra, hogy kaphattam pár percet és megmutathattam a menedzsernek és a játékosoknak is, hogy képes vagyok segíteni õket. Nagyon boldog vagyok, hogy képes voltam segíteni."

Pereira közel két éve debütált az elsõ csapatban egy nem túl jól sikerült éjszakán - a United 4-0-s vereséget szenvedett el az MK Dons ellenében a Ligakupában. Õ az egyike annak a csupán négy játékosnak, akik még a klub tagjai és részt vettek azon a 2014. augusztusi mérkõzésen. A további három játékos David de Gea, Adnan Januzaj és James Wilson.

Bár utóbbi két játékos a tavalyi szezon javát kölcsönben töltötte, Pereira maradt Louis van Gaal csapatával a holland irányításának második évében; két mérkõzésen kezdõként kapott szerepet és kilenc alkalommal csereként. A Ligakupában ezúttal egy boldogabb mérkõzésen kapott szerepet, ahol az Ipswich Town ellen egy gyönyörû szabadrúgásgóllal megszerezte elsõ felnõttcsapatbéli gólját is.

Ugyanakkor az U20-as brazil válogatott játékost már nem vették számításba a szezon végefelé és utolsó szereplése a tavalyi idényben a Midtjylland ellen volt februárban, mindössze pár percet kapva a meccsen, ahol a két évvel fiatalabb Marcus Rashford lenyûgözõ módon debütálhatott. Három hónapon keresztül nem szereplhetett tétmérkõzésen a felnõtt csapatban, így érthetõen elhatározott, hogy visszakerülhessen az elsõcsapat közelébe és erre jó lehetõséget lát, hogy immáron Louis van Gaal helyét José Mourinho vette át.

"Ez nagyon fontos számomra" - ismételte Andreas. "Meg akarom mutatni a menedzsernek, a klubnál lévõ embereknek, a játékosoknak, hogy segítségükre tudok lenni a szezonban. Ez nagyon fontos számomra. Meg szeretném ezt mutatni az edzéseken és folytatni a kemény munkát."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!