Betörõt tartóztattak le Mourinho házánál

Letartóztattak egy férfit José Mourinho londoni házához közel betörési kísérlet miatt.


Az incidens július 10-én történt, amikor a Manchester United menedzsere, Mourinho a TV-ben követte figyelemmel, amint hazája, Portugália megnyerte az idei Európa-bajnokságot Franciaország ellen egy hosszabbításban szerzett góllal.

A The Sunban jelent meg egy kép, amint Mourinho házának ablakából figyeli a rendõröket, akik egy baseball sapkát viselõ férfi mellett állnak.

Mourinho szobalánya vette észre a férfit, amint az a London központjában található ház alagsori ajtaján keresztül próbált betörni a házba.

 

 

 


A The Sun szerint a férfi megpróbált elmenekülni, de egy biztonsági õr, aki megpróbálta elkapni, miután látta, hogy több házba is megpróbál bejutni, elvágta útját és egy nyolc fõs rendõrcsapat rohant a házhoz, akik miután elfogták, bilincsben vezették el a férfit.

Az állandó lakcím nélküli, 25 éves Roman Gabort négy hét börtönre ítélték, miután elfogását követõen beismerte, hogy betörést kísérelt meg.

A Fõvárosi Rendõrség közleménye szerint Romant július 10-én tartóztatták le és beismerte bûntettét két nappal késõbb a Westminster Városi Bíróságon.

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!