Shaw: Jó benyomást akarunk tenni

Luke Shaw, a Manchester United hátvédje jelezte, jó benyomást szeretnének tenni új menedzserük és távol-keleti szurkolóik számára is.


A Vörös Ördögök megérkeztek a 2016-os túra elsõ helyszínére, Shanghaiba, mely a Borussia Dortmund elleni felkészülési találkozónak ad majd helyet, mielõtt három nappal késõbb találkoznának a Manchester City együttesével.

A mérkõzések, valamint az edzés a meleg és párás idõben sokat fognak segíteni a United játékosainak, hogy megfelelõen felkészülhessenek a 2016/17-es szezonra.

Shaw felhívta a figyelmet, itt a megfelelõ alkalom arra, hogy lenyûgözzék új menedzserüket, José Mourinhót, ahogy kínai szurkolóikat is, akik számára azon ritka lehetõség adatik meg, hogy élõben láthatják hõseiket.

A balhátvéd így nyilatkozott a ManUtd.com-nak: "Hallottam, hogy a kínai rajongóink megõrülnek a Unitedért, szóval már nagyon várom, hogy ott legyünk és játszunk pár mérkõzést."

"Ez a játékpercekrõl szól, de szeretnénk játékunkkal lenyûgözni a szurkolókat és természetesen a menedzsert is, megmutatni neki, mire vagyunk képesek és, hogy harcolni fogunk a kezdõcsapatba kerülésért. Remélhetõleg szórakoztatóak leszünk."

 

 

 


Shaw hosszú idõ után térhetett vissza a Unitedbe a Wigan elleni, 2-0-ra megnyert barátságos felkészülési mérkõzésen szombaton egy félidõ erejéig, miután tavaly szeptemberben horrorisztikus lábtörést szenvedett.

"Minden elõszezon fontos számomra, hiszen mindig fitt akarok lenni a szezon kezdetére, ugyanakkor nem játszottam 10 hónapig" - tette hozzá.

"Mindenkinek jól fel kell építeni saját magát. Amikor elõször visszatérsz, a kis dolgokkal foglalkozol, aprólékosan haladsz. De a fõ, hogy átverekedd magad az elõszezonon és biztossá tedd, hogy az elsõ mérkõzésre készen állj, amikor eljön."

A nyári igazolások, Eric Bailly és Henrikh Mkhitaryan a Latics ellen megejthették nem hivatalos debütálásukat a Unitedben és csatlakoztak az új társakhoz a felkészülésben.

"Az új játékosok számára segít a túra beleszokni az új környezetbe és mindenkit jobban megismerhetnek" - mondta Shaw. "De mindannyian igazán jól kijövünk egymással - sosem nehéz itt az új játékosoknak beilleszkedni, ugyanis mindenki nagyon barátságos a csapatban."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!