Wilsonnak még van jövõje a Unitednél

James Wilsonnak továbbra is van jövõje a Manchester Unitednél annak ellenére, hogy nem szerepel a kínai felkészülési túrára elutazott csapatban.


A Sky információja szerint a 20 esztendõs csatár Manchesterben maradt, hogy az U21-es vezetõ, Warren Joyce irányításával készüljön a következõ szezonra.

 

Wilson 2015 szeptemberében írt alá ötéves szerzõdést a klubjával, tehát még négy év hátra van jelenlegi kontraktusából, de csatár poszton jelenleg elõtte van Zlatan Ibrahimovic, Wayne Rooney, Marcus Rashford és Anthony Martial is.

 

Wilson az átigazolási idõszakban még akár kölcsönbe is kerülhet a több játéklehetõség reményében. Kérõkbõl nincs hiány, Premier League csapatok mellett Championship klubok is érdeklõdnek iránta.

 

A Swansea, a Hull és a West Brom is szeretné megszerezni a fiatal csatárt, míg a Brighton ismét magához láncolná egy idõre azután, hogy tavaly kölcsönvették õt és 28 meccs alatt öt gólt szerzett. Mellettük még a Fulham is érdeklõdést mutatott iránta.

 

 

Wilsont hét éves korában fedezték fel és került a United akadémiájára, ahonnan egészen az elsõ csapatos bemutatkozásig eljutott, amikor Ryan Giggs 2014. május 6-án a Hull ellen beküldte õt a pályára.

 

James akkor duplázni tudott a 3-1-re megnyert találkozón, amin még Robin van Persie volt eredményes. Azóta még 19 alkalom jutott neki és egyszer volt eredményes még.

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!