Herrera: Shaw a világ egyik legjobbja

Ander Herrera elmondta, a Manchester Unitednél mindenki nagyon örül annak, hogy Luke Shaw lábtörése után immár visszatért a pályára, mivel a játékostársak szerint a bekk a világ egyik legjobbja posztján.


Shaw még tavaly szeptemberben, a PSV Eindhoven elleni Bajnokok Ligája összecsapáson szenvedett kettõs lábtörést, de 10 hónappal késõbb visszatért a gyepre és ígéretesen játszott a Wigan elleni felkészülési találkozó elsõ félidejében. Biztató jel az is, hogy múlt szombat után a Borussia Dortmund ellen már 90 percet játszott, ráadásul ígéretesen teljesített.

 

Bár a United a párás Shanghaiban 4-1-re kikapott a lenyûgözõen játszó német csapattól, Herrera a meccs utáni interjút arra is felhasználta, hogy kiemelje, ez a találkozó egy újabb pozitívumot jelent Shaw rehabilitációjában.

 

"Kilencven percet játszott úgy, hogy tíz hónapja nem lépett pályára" - mutatott rá Ander, aki szintén 90 percet szerepelt pénteken. "Láthattad, hogy nagyon-nagyon gyors és amikor nem vagy hozzá szokva, hogy a lábadhoz kapod a labdát, akkor olykor hibázhatsz is, de azt akarjuk tõle, hogy elérje a passzokat és beadásokat küldjön kapu elé, amit meg is tett."

 

"Nagyon elégedettek vagyunk vele és nagyon örülünk miatta, mert nehéz volt számára az utóbbi idõszak. A világ egyik legjobb bal bekkje a miénk, és ki is kell használnunk tudását."

 

 

A United figyelme immár a Man City elleni, hétfõi összecsapásra összpontosul. Ez lesz az elsõ olyan derbi, amit az Egyesült Királyságon kívül játszanak le. Herrera kétszer játszott a City ellen és még nem kapott ki tõlük, egyszer nyerni is sikerült csapatával és nagyon várja már a találkozót.

 

"A City a riválisunk, ez nagyon fontos számunkra" - folytatta a baszk. "Amióta a Man Unitednél vagyok, több meccset nyertem ellenük, mint amennyin kikaptam. Fontos ez a szurkolóink számára."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!