Mourinho: A bajnoki cím a cél

Jose Mourinho ragaszkodik hozzá, a Manchester Unitednél elsõ évében a Premier League bajnoki címet célozzák meg.


A United Sir Alex Ferguson 2013-as visszavonulása óta nem tudta elhódítani a trófeát és az elmúlt szezonban 15 ponttal fejezték be az évet a bajnok Leicester City mögött.

Az ötödik hely egyben azt is jelenti, hogy a United nem fog szerepelni a Bajnokok Ligájában a következõ idényben, de Mourinho felfedte, csapata nem fog megelégedni azzal, hogy egy olyan pozíciót szereznek meg a szezonban, ami a BL-be való visszatérést jelentené.

"Bajnok szeretnék lenni" - mondta Mourinho. "Amennyiben a csapatom nagyot fejlõdik, de nem lesz bajnok, mert más nagyon erõs volt, nem lenne csalódás."

"De a szezon elõtt azt mondani, hogy az elsõ négyben végezni a cél? Nem az elsõ négyben végezni a cél. Bajnokok szeretnénk lenni."

 

 

 


Louis van Gaal egy évvel szerzõdése lejárta elõtt, második szezonját követõen távozott a klubtól, mindössze egyetlen trófeával a zsebében és Mourinho szintén hároméves szerzõdést kapott a klubtól.

A United ügyvezetõ igazgatója, Ed Woodward reméli, hogy a megfelelõ embert találta meg, aki visszaviszi a Unitedet a csúcsra, Mourinho azonban felfedte, a klub nem adott meg semmilyen speciális célt számára elsõ szezonját tekintve.

"Nem volt ultimátum" - mondta. "Az üzenet a tulajdonosoktól és Mr. Woodwardtól így szólt: három év áll rendelkezésedre, tedd a munkád, fejleszd a csapatot és juttass vissza minket oda, ahová tartozunk a három éves periódus alatt."

"Az én üzenetem az volt, hogy az elsõ szezonban bajnok szeretnék lenni."


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!